Στη Μανίλα η Εθνική με ηγέτη τον Τσιτσιπά

Στη Μανίλα η Εθνική με ηγέτη τον Τσιτσιπά

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας και Νο. 6 στην παγκόσμια κατάταξη ταξίδεψε στην Μανίλα με την αποστολή της Εθνικής για τo tie με τις Φιλιππίνες.

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στα παιχνίδια με τις Φιλιππίνες στη Μανίλα, για τα πλέι οφ του World Group II του Davis Cup.

Η «γαλανόλευκη» την Παρασκευή και το Σάββατο (6-7/3) θα αντιμετωπίσει τις Φιλιππίνες με στόχο την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας θα δώσει το «παρών» στα κρίσιμα παιχνίδια με τις Φιλιππίνες και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την Εθνική σε μια μεγάλη επιτυχία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Χατζηνικολάου, θα έχει στη διάθεσή του τον Στέφανο Τσιτσιπά, Νο. 6 στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ στην αποστολή που ταξίδεψε στην Μανίλα υπάρχουν επίσης οι Μιχάλης Περβολαράκης (No.424 ATP), Μάρκος Καλοβελώνης (No.705) και Πέτρος Τσιτσιπάς (No.1169).

H ίδια ομάδα που έφερε την πρόκριση στο World Group II για την Εθνική, στους αγώνες της 3ης κατηγορίας που έλαβαν χώρα τον περασμένο Σεπτέμβριο στο ΤΑΤΟΪ Club στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε χωμάτινη επιφάνεια και θα πραγματοποιηθούν στο indoor στάδιο Philippine Columbian Association. Η αποστολή των Φιλιππίνων από την άλλη, αποτελείται από τους Jeson Patrombon (No.1417 ΑΤΡ), Eric Olivarez (No.1587), Francis Alcantara (No.535 στα διπλά), Ruben Gonzalez (No.227 στα διπλά) και Alize Lim.

Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα ξεκινήσουν στις 05:00 το πρωί ώρα Ελλάδας. Η Εθνική μας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στο tie με τις Φιλιππίνες και αν καταφέρει θα εξασφαλίσει την παραμονή της στο World Group II του Davis Cup και τον Σεπτέμβριο θα αντιμετωπίσει μια ομάδα από τις ηττημένες αυτής της εβδομάδας στα tie του World Group I, για να διεκδικήσει την άνοδό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ