Σαράποβα: «Κάνω ένα διάλειμμα για το σώμα μου»

Σαράποβα: «Κάνω ένα διάλειμμα για το σώμα μου»

Η Μαρία Σαράποβα μίλησε για τη ζωή μετά το τένις και αποκάλυψε ποιο συναίσθημα θα της λείψει περισσότερο.

Στις 26 Φεβρουαρίου η Μαρία Σαράποβα ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει άλλο τένις σε επαγγελματικό επίπεδο. Λίγες μέρες αργότερα, μία από τις πιο γνωστές τενίστριες των τελευταίων ετών, μίλησε για τις πρώτες μέρες της μακριά από το άθλημα.

Η Σαράποβα τόνισε ότι θα της λείψει το τένις, όμως ειδικά ένα συναίσθημα ήταν πιο έντονο απ’ όλα: «Ο ανταγωνισμός θα μου λείψει, δεν υπάρχει τίποτα σαν κι αυτό. Ανεξάρτητα με το τι θα επιλέξω να κάνω στο μέλλον, αυτή η στιγμή της νίκης και του match point, αλλά και της ήττας και μετά να πρέπει να βρω τι πρέπει να αλλάξω για το επόμενο παιχνίδι, είναι ένα από τα πιο ωραία κομμάτια του παιχνιδιού».

Εύλογα, υπάρχει η απορία για τις επόμενες κινήσεις της. Η ίδια ανέφερε: «Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα για το σώμα μου. Προπονούμαι τα τελευταία 28 χρόνια της ζωής μου. Είχα τόσες πολλές σκέψεις την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την ανακοίνωση. Ποτέ δεν είναι εύκολο να απομακρύνεσαι από κάτι που σου αρέσει, αλλά μου έφερε απίθανες στιγμές κατά τη διάρκεια της ζωής μου. Και σκληρές στιγμές επίσης. Πιστεύω το δυσκολότερο πράγμα είναι ότι αγαπώ ακόμα το παιχνίδι πάρα πολύ. Αλλά όπως και κάθε αθλητής, πρέπει να βάλεις τέλος κάποια στιγμή και για μένα αυτή η στιγμή είχε έρθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ