Σπουδαία πράξη από την Χάλεπ: Δίνει χρήματα σε δύο νοσοκομεία (vid)

Σπουδαία πράξη από την Χάλεπ: Δίνει χρήματα σε δύο νοσοκομεία (vid)

Η Ρουμάνα τενίστρια ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει με δωρεά τις προσπάθειες που γίνονται κατά του κορωνοϊού στα νοσοκομεία του Βουκουρέστι και της Κωνστάντζα.

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε οι αθλητές και οι αθλήτριες βγαίνουν μπροστά και προσπαθούν να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Η Ρουμάνα τενίστρια, Σιμόνα Χάλεπ, θέλοντας να στηρίξει την ηρωική προσπάθεια που κάνουν οι γιατροί στην πατρίδα της, ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει με δωρεά τις προσπάθειες που γίνονται κατά του κορωνοϊού στα νοσοκομεία του Βουκουρέστι και της Κωνστάντζα.

Το πρώην Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης μάλιστα ανέβασε στα social media το σχετικό βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της και προσπάθησε να παρακινήσει κι άλλους ανθρώπους να κάνουν δωρεές.

«Δυστυχώς, όλοι περνάμε μια δύσκολη περίοδο, με μια δοκιμασία που δύσκολα μπορούσαμε να φανταστούμε λίγους μήνες πριν. Από την άλλη μεριά, είναι μια τέλεια ευκαιρία για να δείξουμε υπευθυνότητα και υποστήριξη για τις ζωές μας και τις ζωές των γύρω μας. Όσο είμαστε σπίτι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να θεραπεύσουν και να σώσουν κάθε ζωή που μπορούν, εκθέτοντας τους εαυτούς τους στον κίνδυνο για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Ας ακολουθήσουμε αυστηρά τις οδηγίες που μας δίνονται από τις αρχές και ας συνεισφέρουμε, ο καθένας από εμάς, για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα που δραματικά επηρεάζει τις ζωές μας. Αποφάσισα να δωρίσω μερικά χρήματα για να αγοραστεί απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός στο Βουκουρέστι και στην Κωνστάντζα. Ενθαρρύνω εκείνους που μπορούν, να συνεισφέρουν για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταματήσουμε τον ιό. Εντωμεταξύ, ας προσέχουμε τους εαυτούς μας, να είμαστε υπεύθυνοι και αισιόδοξοι» είπε η Χάλεπ στο μήνυμά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ