Αναβλήθηκαν δύο ματς της Volley League γυναικών

Αναβλήθηκαν δύο ματς της Volley League γυναικών

Πορφύρας-ΑΕΚ και Θέτις-ΠΑΟΚ αναβλήθηκαν ελεώ κορωνοϊού.

Τρία μέλη της ομάδας γυναικών του Πορφύρα βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και ως εκ τούτου η ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα της ομάδας του Πειραιά με την ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (24/2), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1.

Η ΕΟΠΕ προχώρησε επίσης στην αναβολή της αναμέτρησης Θέτις-ΠΑΟΚ της ίδιας αγωνιστικής ως μέτρο πρόληψης από τη στιγμή που ο Πορφύρας αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο (20/2) για την 8η αγωνιστική της Volley League γυναικών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«O Α.Ο.Φ. Πορφύρας ενημέρωσε την Ε.Ο.ΠΕ. ότι, τρία μέλη της Ομάδας Γυναικών του Συλλόγου, που μετέχει στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2020-2021 βρέθηκαν θετικά στα τεστ για ανίχνευση του ιού Covid-19.

Η Ε.Ο.ΠΕ. ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α. και ενεργοποιώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο πετοσφαίρισης αναβάλλει τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Α.Ε.Κ. που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 24/02/2021.

Για λόγους πρόληψης και αποφυγή εξάπλωσης του ιού Covid-19 και μετά από κοινό αίτημα των δυο Σωματείων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε και την αναβολή του αγώνα Α.Σ.Π. Θέτις – Π.Α.Ο.Κ. της Τετάρτης 24/02/2021, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν αντίπαλος του Α.Ο.Φ. Πορφύρα στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου για την 8η αγωνιστική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ