Έτοιμοι για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ολυμπιακός και Φοίνικας

Έτοιμοι για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ολυμπιακός και Φοίνικας

Ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας, αλλά και οι τοπικοί φορείς είναι έτοιμοι για τον σημερινό τελικό του Σούπερ Καπ στη Ρόδο (22/12, 19:15).

Οι προπονητές και οι αρχηγοί του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του κατόχου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς Φοίνικα ΟΝΕΧ παρουσιάστηκαν από τον οικοδεπότη της διοργάνωσης, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, με φόντο το Κύπελλο του Σούπερ Καπ.

Μάλιστα, ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής,αλλά και ο προπονητής, Δημήτρης Καζάζης, μίλησαν για την διοργάνωση που αναβιώνει και πάλι μετά από 11 χρόνια. Το ίδιο έκανε και ο ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ, Ανδρέας Φράγκος και ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ, Γιόσκο Μιλενκόνσκι.

Τελευταία φορά που είχε διξεαχθεί ήταν το 2010 στη Σαντορίνη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Φέτος, η ΕΣΑΠ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της Δημόσιας Τηλεόρασης θα διοργανώσει το Σούπερ Καπ στο γυμναστήριο της Καλλιθέας στη Ρόδο (22/12, 19:15). Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ-3.

Διαιτητές της εν λόγω αναμέτρησης θα είναι οι Γεροθόδωρος, Παπαδογούλας, παρατηρητής ο Ράπτης και γραμματείας ο Παπασηφάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ