Τζουλιάνι: «Είμαστε Ολυμπιακός, θέλουμε το Κύπελλο»

Τζουλιάνι: «Είμαστε Ολυμπιακός, θέλουμε το Κύπελλο»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μίλησε για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4 του Κυπέλλου – Στιβαχτής: «Θέλουμε το τρόπαιο, είμαστε αποφασισμένοι...»

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί (31/3-1/4) στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» με τη συμμετοχή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, του Πήγασου Πολίχνης, του Φοίνικα Σύρου και του ΠΑΟΚ.

Στη συνέντευξη Τύπου στη Γλυφάδα, από πλευράς Ολυμπιακού μίλησαν ο προπονητής, Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο αρχηγός, Κώστας Στιβαχτής, ενώ το «παρών» έδωσαν ο τιμ μάνατζερ, Νίκος Μαντούβαλος και ο βοηθός προπονητή, Αντώνης Βουρδέρης.

Αναλυτικά, ο προπονητής του Θρύλου, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, για το πρώτο μου Κύπελλο στην Ελλάδα. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς, η ομάδα δεν είναι στο 100%, ωστόσο είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Στιβαχτής ανέφερε: «Βρισκόμαστε εδώ, για την τελική φάση του Κυπέλλου. Ως Ολυμπιακός, θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο, ξέρουμε βέβαια ότι δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν αξιόμαχες ομάδες, υπάρχουν αξιόλογες ομάδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι και ελπίζω το ίδιο αποτελεσματικοί, να κατακτήσουμε το Κύπελλο.

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση, το Δήμο Γλυφάδας που πήρε τη διοργάνωση. Ελπίζω, να προσφέρουμε ωραίο θέαμα εδώ. Είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά, ξέρεις ότι παίζεις ένα μονό παιχνίδι και ότι αν δεν βρεθείς στην καλή σου μέρα, δεν υπάρχει… γυρισμός. Είμαστε έτοιμοι, είναι αναγκαστικό αυτό. Αυτά τα παιχνίδια είναι για τις μεγάλες ομάδες, πρέπει να διεκδικούνται. Ό,τι προβλήματα κι αν υπάρχουν, πρέπει να είσαι στο γήπεδο και να παίζεις στο 100%».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ