Πήγασος Πολίχνης – Φοίνικας Σύρου 2-3

Πήγασος Πολίχνης – Φοίνικας Σύρου 2-3

Ο Φοίνικάς Σύρου δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον αξιόμαχο Πήγασο Πολίχνης, ωστόσο επικράτησε με 3-2 σετ στο tie break και πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ.

O Φοίνικας Σύρου δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον αξιόμαχο Πήγασο Πολίχνης, ωστόσο στο tie break κατάφερε να κάνει το 3-2 στα σετ και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, όπου εκεί θα βρει απέναντι του έναν εκ των Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ που αγωνίζονται σε λίγη ώρα στον δεύτερο ημιτελικό της ημέρας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και είχε σε πολύ μεγάλη μέρα τον Μήλη που ήταν εξαιρετικός τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Σύρου δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά στο τέλος αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Ο αγώνας

Στο πρώτο σερβίς οι δύο ομάδες ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι το 15-15, ωστόσο από εκεί και πέρα ο Πήγασος Πολίχνης έτρεξε ένα επιμέρους και έκανε το 20-15 και τελικά κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-19. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Φοίνικα μπήκε καλύτερα στο ματς και πήρε ένα προβάδισμα με 11-5, ωστόσο ο Πήγασος κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι και μείωσε σε 13-12. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι Συριανοί είχαν τις απαντήσεις και κατάφεραν να κλείσουν το σετ με 25-18.

Ντέρμπι ήταν το τρίτο σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο μέχρι και το 17-17. Σε εκείνο το σημείο το σερβίς του Στερν ήταν αυτό που άλλαξε τα δεδομένα και έδωσε το προβάδισμα στον Φοίνικα. Αρχικά οι Συριανοί ξέφυγαν με 21-17 και έκαναν το 2-1 στα σετ επικρατώντας με 25-20. Ο Πήγασος δεν τα παράτησε και στο τέταρτο σετ πάλεψε για να μείνει στο παιχνίδι και τα κατάφερε , άντεξε στην πίεση του Φοίνικα και πήρε το σετ με σκορ 25-20.

Στο tie break ο Πήγασος κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 10-8 όμως σε εκείνο το σημείο ο Μιχάλοβιτς πήγε στη γραμμή και με συνεχόμενους πόντους ο Φοίνικας Σύρου γύρισε το παιχνίδι και τελικά πήρε το σετ με 15-10 και μαζί και την πρόκριση για το τελικό.

Τα σετ: 25-19, 18-25, 20-25, 25-21. 10-15

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ