Ολυμπιακός: Κόντρα στην Κηφισιά για το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Κόντρα στην Κηφισιά για το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και πάλι την Κηφισιά, το Σάββατο (10/12) στις 14:00, για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Μετά την πρόκριση στην ημιτελική φάση του League Cup, με δύο νίκες επί της Κηφισιάς στα προημιτελικά (0-3 στο Ζηρίνειο, 3-0 στο Ρέντη), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει και πάλι την Κηφισιά, το Σάββατο (10/12) στις 14:00 (YouTube/ESAP TV) στο «Μ. Μερκούρη», για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η μεγάλη ευκαιρία του Γενάρη…

Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (μαζί με τον ΠΑΟΚ), με πέντε νίκες και 15 βαθμούς σε έξι ματς, θέλουν να κάνουν το «τρία στα τρία» επί της Κηφισιάς σε μια βδομάδα και να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είναι το τρίτο σερί παιχνίδι με την Κηφισιά, μέσα σε μία βδομάδα. Θα παλέψουμε για σημαντικούς βαθμούς στη βαθμολογία και ως εκ τούτου, θα πρέπει να παίξουμε ανταγωνιστικά για να κερδίσουμε».

Σπύρος Χανδρινός: «Τρίτο παιχνίδι στη σειρά, με αντίπαλο την Κηφισιά, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Volley League. Μετά την πρόκριση μας στην τετράδα του League Cup, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για ακόμη μια φορά, με στόχο μόνο τη νίκη. Ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε και το Σάββατο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ