Η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τον τελικό

Η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τον τελικό

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο «μεταμορφωμένο» ΣΕΦ, ενόψει του μεγάλου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/03, 20:00).

Στραμμένη την προσοχή της στον μεγάλο τελικό του Challenge Cup, την Τετάρτη (15/3, 20:00) στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Τη Δευτέρα (13/3) το απόγευμα, ο Ολυμπιακός πήρε «γεύση» από το «μεταμορφωμένο» Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Εννιά πέναλτι και οκτώ αποβολές ο Παναθηναϊκός – 50 κίτρινες αλλά καμία κόκκινη στην ΑΕΚ

Οι «ερυθρόλευκοι», που διεκδικούν το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία τους για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup με τους Ισραηλινούς, με μοναδικό στόχο να γράψουν ιστορία στο κατάμεστο -όπως αναμένεται- Φαληρικό Στάδιο.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τη σπουδαία «καθαρή» νίκη (0-3) στον πρώτο τελικό στο Ισραήλ, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι χρειάζεται δύο κερδισμένα σετ στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ, ώστε να κατακτήσει τον βαρύτιμό τίτλο του Challenge Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ