Μπενίτεθ: «Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν να βρούμε ρυθμό»

Μπενίτεθ: «Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν να βρούμε ρυθμό»

Το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική της Volley League σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ καλό για να βρει η ομάδα του ρυθμό μετά τη διακοπή

Μπορεί να έχασε το πρώτο σετ ο Ολυμπιακός αλλά ανεβάζοντας στροφές στην συνέχεια του παιχνιδιού πήρε την νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-3) και έμεινε αήττητος στην Volley League. Με αυτήν την νίκη οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τις 40 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Μπουγιουκσεχίρ για το CEV Cup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν να βρούμε ρυθμό μετά από τη μεγάλη διακοπή που είχαμε και με τους διεθνείς που έλειπαν. Χρειάστηκε λίγη ώρα για να βρούμε το ρυθμό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ήταν όμως ένα καλό παιχνίδι για να αρχίσει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος. Ελέγξαμε τακτικά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που ήταν και το κλειδί και πήραμε μια ακόμα νίκη που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ