Ο Παμβοχαϊκός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό

Ο Παμβοχαϊκός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό

Ο γηπεδούχος Παμβοχαϊκός, νίκησε με 3-0 σετ τον Παναθηναϊκό στο Βραχάτι, στο πλαίσιο του Γ’ Ομίλου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο Final 4 της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» με δυο ήττες τέθηκαν εκτός πρόκρισης, την ώρα που το εισητήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί στην αναμέτρηση Παμβοχαϊκός-Παναχαϊκή. Στο […]

Ο γηπεδούχος Παμβοχαϊκός, νίκησε με 3-0 σετ τον Παναθηναϊκό στο Βραχάτι, στο πλαίσιο του Γ’ Ομίλου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο Final 4 της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» με δυο ήττες τέθηκαν εκτός πρόκρισης, την ώρα που το εισητήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί στην αναμέτρηση Παμβοχαϊκός-Παναχαϊκή.

Στο πρώτο σετ οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά παίρνοντας το προβάδισμα με 10-5, όμως οι παίκτες του Δεληκώστα ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και τελικά πήραν το σετ δύσκολα με 26-24. Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι με όπλο το καλό και επιθετικό σερβίς τους (10 άσσοι) αναδείχθηκαν εύκολα νικητές με 25-18.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθειά του για κάτι καλό. Ήταν μπροστά με 16-15 μέχρι τα μισά του σετ, αλλά η ανωτερότητα και η ετοιμότητα  του Παμβοχαϊκού μίλησε στο τέλος για το 25-22 και την καθαρή νίκη με 3-0.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Παλέντζας (17π), Γκλάνστον (13π) και Ανέστης (11π), ενώ για τον Παναθηναϊκό προσπάθησαν χωρίς τελικό αντίκρισμα οι Σιλμπενέιτζελ (10π) και Μπέλος (9π).

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-18, 25-22)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ