Ταξίδι για το στοίχημα σε Σκωτία – Ολλανδία

Ταξίδι για το στοίχημα σε Σκωτία – Ολλανδία

Η δυάδα που μας προτείνει το Stoiximaview, για το σημερινό μας στοίχημα...

Τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από το stoiximaview.gr, περιλαμβάνουν αγώνες στα πρωταθλήματα της Σκωτίας και της Ολλανδίας…

Αρμπρόουθ-Νταντί, (21:45): Η Αρμπρόουθ είναι μακράν η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας στη Σκωτία. Στην τελευταία ισοπαλία 2-2 με την Κουίν οφ Σάουθ έβγαλε αντίδραση, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά προερχόταν από τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 6β. σε 11 αγώνες και απολογισμό 1-3-7. Η Νταντί, από την άλλη, είναι πολύ φορμαρισμένη, έχοντας τρεις σερί νίκες και έξι ματς χωρίς ήττα. Το απέδειξε στο τελευταίο ματς, καθώς νίκησε 3-1 την πρωτοπόρο Χαρτς. Βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση με 19β. και απολογισμό 5-4-2.

Αρμπρόουθ-Νταντί, (21:45): Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί και θα το στηρίξω. Πόσω μάλλον, όταν η τιμή του διπλού αγγίζει τον διπλασιασμό. Η Νταντί στοχεύει στα πλέι οφ και τέτοια ματς πρέπει να τα «καθαρίζει». Η παράδοση είναι υπέρ της (3-1-0), συν δύο νίκες σε φιλικά και με δεδομένο ότι η αντίπαλός της παραπαίει, θεωρώ ότι αν παίξει όπως πρέπει, θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Πάμε στοίχημα με «2» στο εξαιρετικό 1.97.

Τέλσταρ-Γιονγκ ΑΖ, (22:00): Η προσπάθεια της Τέλσταρ για είσοδο στην 8άδα και τα πλέι οφ ανόδου στα μεγάλα σαλόνια της Ολλανδίας συνεχίζεται. Μετά την εντυπωσιακή νίκη με 4-1 στην έδρα της Τοπ Ος, έφτασε τις τρεις στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Έτσι, παρέμεινε στην 8η θέση έχοντας 31β. (9-4-7) και με διαφορά 4β. από την FC Αϊντχόφεν που ακολουθεί. Η Γιονκ ΑΖ, από την πλευρά της, βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις. Ευτυχώς γι’ αυτήν που δεν υπάρχει υποβιβασμός, γιατί θα ήταν από τις βασικές υποψήφιες. Μετά το βαρύ 5-2 από την Άλμερ Σίτι, έφτασε τις τέσσερις ήττες στην τελευταία εξάδα αγώνων. Παραμένει στην 3η θέση από το τέλος με μόλις 15β. (4-3-13).

Τέλσταρ-Γιονγκ ΑΖ, (22:00): Και σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει φαβορί και θα το… τιμήσω. Έδρα, φόρμα και ποιότητα με οδηγούν στον άσο, τον οποίο θα συνδυάσω με γκολ. Η Τέλσταρ σκοράρει σχεδόν δύο γκολ ανά παιχνίδι (38 τέρματα σε 20 ματς) και έχει απέναντί της τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Η Γιονγκ ΑΖ έχει παθητικό 53 τέρματα σε 20 αγώνες. Το στοίχημα που επιλέγω, λοιπόν, είναι «1 και over 1,5 γκολ» στο ικανοποιητικό 1.83.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ