Δυάδα με γκολ και… Λίβερπουλ

Δυάδα με γκολ και… Λίβερπουλ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Πρέμιερ Λιγκ!

Λέστερ – Λίβερπουλ (22:00): Για την 20η αγωνιστική της Premier League η αναμέτρηση στο ‘King Power’. Η Λέστερ έφαγε… κατραπακιά στο ‘Etihad’ όπου ηττήθηκε με σκορ 6-3 από την Μάντσεστερ Σίτι. Στο μισάωρο ήταν πίσω με 4-0. Έκανε την αντεπίθεση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, έφτασε μέχρι το 4-3 αλλά δέχτηκε άλλα δύο γκολ ως το φινάλε. Δεν θυμίζει την ομάδα των δύο περασμένων ετών και μοιραία το στοίχημα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει… χλωμιάσει. Είναι στην 10η θέση με 22 βαθμούς, στο -7 από την 5η Τότεναμ. Μετράει συνολικά 6Ν-4Ι-7Η, με γκολ 30-33. Εννιά παίκτες είναι στο ιατρικό δελτίο. Μπαρνς, Μπέρτραντ, Ντάκα, Έβανς, Φοφανά, Τζάστιν, Περέιρα, Σογιουντσού και Γουόρντ. Δύσκολα θα προλάβει κάποιος.

Λέστερ – Λίβερπουλ (22:00): Από το ξεκίνημα της σεζόν η Λέστερ αντιμετωπίζει κάμποσα αγωνιστικά προβλήματα. Δεν έχει τη συνοχή, ούτε την αυτοπεποίθηση που μας είχε συνηθίσει. Η επίθεση της λειτουργεί καλά, όμως ανασταλτικά υποφέρει και δεν έχει καταφέρει να βρει λύσεις. Ο Ρότζερς προτιμά κατά βάση το 4-2-3-1, το γύρισε σε ένα πιο σφιχτό 4-4-1-1 με την Σίτι αλλά η κατάσταση δεν διορθώθηκε… Η Λίβερπουλ είναι λερναία ύδρα από τη μέση και μπροστά. Παίρνει γκολ και ασίστ από πολλούς παίκτες, ο Ζότα αποδεικνύεται λίρα εκατό και άξιος συμπαραστάτης των Σαλάχ, Μανέ. Καταφέρνει να κρατά πολύ ψηλά τα νούμερα της στη δημιουργία και την ίδια στιγμή έχει βελτιωθεί σημαντικά στην άμυνα. Χαμηλές οι τιμές για το φαβορί, αναμενόμενες ωστόσο αφού οι δύο ομάδες έχουν σημαντική απόσταση αυτή τη στιγμή στο χορτάρι. Η Λέστερ έχει πληγωμένο εγωϊσμό και θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις, μπορεί να σκοράρει αλλά μέχρι εκεί. Η βασική μας επιλογή είναι να πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό 2 & G/G στο 2.35 (Stoiximan). Αξίζει και μια ‘ψιλή’ στο ειδικό με σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3 ή 1-4 σε απόδοση 3.80 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Σαουθάμπτον – Τότεναμ (17:00): Έψαχνε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να μπορέσει να ξεφύγει περαιτέρω από τις επικίνδυνες θέσεις και το βρήκε στη Boxind Day. Επικράτησε μέσα στην έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-3 σε μια ματσάρα και ανάσανε στη βαθμολογία. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 8ο λεπτό, αλλά έδειχνε ότι δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Έτσι και έγινε. Στο 49′ ήρθε το 1-1 από τους γηπεδούχους, με το ματς να γίνεται… ροντέο. Κόντρα στη ροή του αγώνα κέρδισε ένα τυχερό πέναλτι για να κάνει το 1-2 στο 61′. Δεν το χάρηκε όμως, καθώς στιγμές αργότερα ισοφαρίστηκε εκ νέου για το 2-2. Υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν, αλλά και πάλι αυτή ήταν που βρήκε το 2-3 και αυτή τη φορά το κράτησε μέχρι το φινάλε. Έχει βελτιωθεί τελευταία στην έδρα της και δεν χάνει σε πέντε σερί ματς. Τα 6/7 πιο πρόσφατα στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν Over 2.5.

Σαουθάμπτον – Τότεναμ (17:00): Είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την 4αδα της βαθμολογίας και στο πιο πρόσφατο επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας με 3-0. Ήταν ανώτερη από την αρχή, βρήκε δύο απανωτά γκολ στο 32΄και στο 34′, ενώ στο 37′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες. Κάπου εκεί τελείωσε οριστικά το ματσάκι και έκανε διαχείριση στο δεύτερο μέρος. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 74′. Είναι στην 5η θέση, δείχνει σταθερά βήματα προόδου και θα το παλέψει για την 4η θέση, που απέχει 6 βαθμούς, αλλά υπάρχεις πολύς δρόμος μπροστά της. Πρέπει να βελτιωθεί στα εκτός έδρας, καθώς στα πέντε πιο πρόσφατα μακριά από την βάση της έχει μόλις μια νίκη. Αμφότερες είναι ανεβασμένες, έρχονται από σπουδαίες νίκες και έχουν ψυχολογία. Έχει βελτιωθεί στα εντός η Σαουθάμπτον, ψάχνει πατήματα η Τότεναμ μακριά από την βάση της, αλλά ανεβαίνει σταθερά. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.70 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ