Ανοίγουν… ρυθμό στο 1.97

Ανοίγουν… ρυθμό στο 1.97

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Ισπανία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Ισπανία.

Copa del Rey, Εϊμπάρ – Μαγιόρκα (17:00): Νοκ άουτ παιχνίδι για τον τρίτο γύρο ή φάση των «32» του Copa del Rey στην Ισπανία. Η Εϊμπάρ ξεπέρασε αρχικά το εμπόδιο της Θέμικα με 2-1 εκτός έδρας και εν συνεχεία επικράτησε με το ίδιο σκορ και πάλι εκτός έδρας της Τενερίφης. Η Μαγιόρκα τα… χρειάστηκε στον πρώτο γύρο απέναντι στην Χιμνάστικα Σετζοβιάνα, καθώς νίκησε 2-0 στην παράταση, για να έρθει το εντυπωσιακό 6-0 επί της Λανέρα.

Copa del Rey, Εϊμπάρ – Μαγιόρκα (17:00): Από δύσκολη, όσο και σημαντική νίκη στη Segunda Division προέρχεται η Εϊμπάρ. Η ομάδα της Βασκονίας, αν και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, εντούτοις, χρειάστηκε ένα γκολ στο 89’ για να πάρει το τρίποντο. Έτσι, έφτασε τους 42β. σε 22 αγώνες και μείωσε στους 3 από την πρωτοπόρο Αλμερία, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Ο βασικός στόχος είναι η άνοδος και αν συνεχίσει έτσι και στον β’ γύρο, θα τα καταφέρει.

Copa del Rey, Εϊμπάρ – Μαγιόρκα (17:00): Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε την περασμένη Κυριακή (2/1) η Μαγιόρκα, που έχασε 1-0 στις Βαλεαρίδες Νήσους από τη Μπαρτσελόνα. Και κάπως έτσι παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Με 20β. στο φινάλε του πρώτου γύρου της Primera Division, βρίσκεται στη 15η θέση και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και την Αλαβές.

Το Κύπελλο δεν μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα για καμία από τις δύο ομάδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται. Η διαφορά μιας κατηγορίας δεν… λέει απαραίτητα κάτι στο στοίχημα, αφού οι εκπλήξεις είναι στο πρόγραμμα. Η Εϊμπάρ είναι πανίσχυρη εντός έδρας με απολογισμό 8-2-1 στο πρωτάθλημα, ενώ η Μαγιόρκα, παρότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχει σκοράρει στα 7/9 εκτός έδρας παιχνίδια της. Πάμε στοίχημα με το «G/G» σε απόδοση 1.97 (Betshop).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Copa del Rey, Λεγανές – Σοσιεδάδ (17:00): Δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Βαγιαδολίδ την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε με 1-0. Είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, το πάλεψε πολύ πάντως, δίχως αποτέλεσμα όμως. Δέχθηκε το γκολ στο 44′ και δεν είχε τρόπο να αντιδράσει στο δεύτερο.

Είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη της Segunda Division και το μυαλό σαφώς βρίσκεται και εκεί για να μπορέσει να αποφύγει τις περιπέτειες. Δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της πάντως μέχρι στιγμής. Στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου, πήρε την πρόκριση στην παράταση επί της Λεονέσα με 2-3. Θα προσπαθήσει για το… μπαμ απέναντι στη Σοσιεδάδ αλλά δεν θα είναι εύκολο.

Copa del Rey, Λεγανές – Σοσιεδάδ (17:00): Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αλαβές και έμεινε στην ισοπαλία με 1-1 στο πρωτάθλημα. Συνέχισε έτσι δίχως νίκη για έκτη διαδοχική αγωνιστική και χάνει συνεχώς έδαφος στη La Liga. Μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε στο 14′, αλλά δεν μπόρεσε να το «καθαρίσει» και κάπως έτσι στο 58′ δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι. Προσπάθησε μέχρι το φινάλε να βρει το γκολ της νίκης αλλά δίχως αποτέλεσμα.

Στο κύπελλο πήρε εύκολη πρόκριση επί της Θαμόρα στην προηγούμενη φάση και τώρα θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση, καθώς είναι μέσα στους στόχους της για φέτος. Τα 4/5 τελευταία ματς της ανεξαρτήτου διοργάνωσης ήταν Over 2.5.

Copa del Rey, Λεγανές – Σοσιεδάδ (17:00): H Λεγανές έχει το μυαλό της περισσότερο στο πως θα αποφύγει τα μπλεξίματα, ενώ στην έδρα της δεν είναι αποτελεσματική. Η Σοσιεδάδ θέλει να επουλώσει τις… πληγές της μέσω κυπέλλου και να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό ξανά. Πάμε στοίχημα με το διπλό σε απόδοση 2.00 ( Pamestoixima ).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ