Με συνδυαστικό στο 2.05

Με συνδυαστικό στο 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Αγγλία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Αγγλία.

Αταλάντα – Σαμπντόρια (21:50): Προκρίθηκε με δύο νίκες επί του Ολυμπιακού η Αταλάντα, κάτι που πιθανότατα να της δώσει πίσω λίγη από τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Προκειμένου να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και στη Serie A, εκεί που δεν έχει νίκη από τις 9 Γενάρη όταν επικράτησε με 6-2 στο Ούντινε της Ουντινέζε. Από τότε ξεκίνησε η… κάτω βόλτα για την Αταλάντα. Ακολούθησαν δύο «λευκές» ισοπαλίες με Ίντερ και Λάτσιο, εντός έδρας ήττα από την Κάλιαρι, ισοπαλία με τη Γιουβέντους και ήττα από την Φιορεντίνα.

Ενδιάμεσα ήρθε και ο αποκλεισμός στο Κόπα Ιτάλια και πάλι από τη Φιορεντίνα μέσα στο Μπέργκαμο με την ήττα με 2-3. Δύο νίκες, αυτές απέναντι στον Ολυμπιακό, στα οχτώ τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Γκασπερίνι. Αποτέλεσμα; Είναι πλέον στην πέμπτη θέση, στο -6 από τη Γιουβέντους, έχοντας ωστόσο δύο ματς λιγότερα. Το ματς κόντρα στη Σαμπντόρια μοιάζει με τελικό για την Αταλάντα, η οποία πάντως θα έχει πολλές απουσίες και πάλι. Τιμωρημένοι είναι οι στόπερ Τζιμσίτι και Ντεμιράλ. Τραυματίες οι Μίραντσουκ, Ζαπάτα, Μουριέλ, ενώ δεν υπολογίζεται ακόμα ο Ίλισιτς. Εκτός πάγκου λόγω τιμωρίας θα είναι και ο Γκασπερίνι.

Αταλάντα – Σαμπντόρια (21:50): Εμφανώς βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια της η Σαμπντόρια, επικράτησε με 2-0 της Έμπολι χάρη σε δύο γκολ του Φάμπιο Κουαλιαρέλα και ξέφυγε με τέσσερις από την τελευταία τριάδα. Δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία ματς για τη «Σαμπ», η οποία βάσει εικόνας που έχει δεν αξίζει να υποβιβαστεί. Καλή μεσοεπιθετική γραμμή, με ιδέες στο παιχνίδι της, δεν έχει σχέση με ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα από εκείνη. Με προβλήματα στο Μπέργκαμο, αφού λείπουν οι Καντρέβα, Μπερεζίνσκι, Γαμπιαντίνι, αλλά επιστρέφει ο στόπερ Γιοσίντα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Αν η Αταλάντα δεν θέλει να αρχίσει να αισθάνεται απειλή ακόμα και για την ευρωπαϊκή της έξοδο, πρέπει να πάρει αυτό το ματς. Δεν έχει άλλα περιθώρια μετά από τόσο καιρό μακριά από τις νίκες. Παίζει πάντως απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και αλλαγμένη στην εικόνα της στην άμυνα. Δεν αποκλείω να σκοράρει η Σαμπντόρια, δίνω το προβάδισμα νίκη στην Αταλάντα. Πάμε στοίχημα με άσο και over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.05 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι (22:00): Ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 35η αγωνιστική είναι αυτό της Γουέστ Μπρομ με αντίπαλο τη Σουόνσι. Η Γουέστ Μπρομ παρουσιάζεται ως φαβορί στο στοίχημα, χωρίς να δείχνει κάτι πολύ καλύτερο από την αποψινή της αντίπαλο. Στον πρώτο γύρο, πάντως, η Σουόνσι είχε επικρατήσει με 2-1. Πάμε να δούμε μερικά στοιχεία…

Στη χειρότερη φάση της στη σεζόν βρίσκεται η Γουέστ Μπρομ! Τόσο πολύ που έχει μείνει αρκετά μακριά ακόμη και από τα πλέι οφ! Ηττήθηκε 2-1 από τη Μίντλεσμπρο και έμεινε για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη, με μόλις έναν βαθμό! Την ίδια ώρα, έχει μόλις μία επιτυχία, το 3-0 επί της Πιτέρμπορο (22/1), σε 11 αγώνες! Έχει 46 βαθμούς με 12-10-11 και 35-30 γκολ και αυτήν τη στιγμή είναι στο -8 από την 6άδα!

Η Σουόνσι δεν είναι πολύ μακριά. Έχει 38 βαθμούς (10-8-13, 32-43 γκολ) αλλά και δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ εκτός έδρας μετράει 3-4-9 και 13-29 τέρματα. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πριν είχε νικήσει 3-1 την Μπρίστολ Σίτι. Η τελευταία φορά που νίκησε εκτός Ουαλίας ήταν στις 24 Νοεμβρίου, εκείνο το 2-0 επί της Μπάρνσλεϊ. Ουσιαστικά δεν πηγαίνει για κάτι, όσο μακριά είναι από τα πλέι οφ, άλλο τόσο μακριά είναι και από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι (22:00): Πάμε στοίχημα με πρόταση στα γκολ. Και πηγαίνουμε σε μία επιλογή ουδέτερη, χωρίς να περιμένουμε, δηλαδή, από κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Το Γκολ και στα 2 ημίχρονα το βρίσκουμε στο ελκυστικό 1.85 (Stoiximan) και θα αποτελέσει τη βασική μας πρόταση για τον αγώνα στην Αγγλία.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ