Με συνδυαστικό στο 2.15

Με συνδυαστικό στο 2.15

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το MLS.

Κολοράντο – Ορλάντο (04:00): Συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τα θετικά αποτελέσματα το Κολοράντο, το οποίο πάντως έσωσε τον βαθμό απέναντι στο Σολτ Λέικ. Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε, με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Είναι χωρίς νίκη από τις 23 Μαΐου. Κατάφερε και γύρισε την κατάσταση κόντρα στο Σολτ Λέικ, ισοφαρίζοντας σε 2-2 ένα ματς που ήταν πίσω με δύο γκολ διαφορά.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 51’, ένα αυτογκόλ στο 67’ έφερε τη μείωση του σκορ για να ισοφαρίσει ο Αμπουμπακάρ στο 89’. Βαθμός… ψυχολογίας για το Κολοράντο, που αναζητεί την πρώτη του νίκη έπειτα από δύο μήνες προκειμένου να ανασάνει. Το Ορλάντο προέρχεται από νίκη, αλλά συνεχίζει να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: «Ο Πινέδα μεγάλωνε σε μια φτωχή πόλη, χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο»

Αποδόσεις Πρωταθλητών 2022-23

Κολοράντο – Ορλάντο (04:00): Είχε χάσει με 3-5 στην έδρα του από την DC United πριν απ’ αυτό το 1-0 απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι. Σε ένα ματς που το Ορλάντο δεν ήταν καλύτερο από τον αντίπαλό του, αλλά πήρε τη νίκη με αυτογκόλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και κατάφερε να παραμείνει εντός της πρώτης 7αδας, που είναι και ο μεγάλος στόχος προκειμένου να αγωνιστεί στα πλέι οφ.

Δες το αναλυτικό bet365 review

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δεν συμφωνώ με την απόδοση του άσου, που το βρίσκουμε κάτω και από το 1.80. Από τη στιγμή που το Κολοράντο δεν έχει νίκη για πολύ καιρό, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε το συγκεκριμένο σημείο. Τρία σερί Over βλέπουμε στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, εκεί θα πάμε και τώρα. Θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal και over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.08 (Pamestoixima).

Δες την αξιολόγηση της Interwetten

Ντάλας – Νιού Γιορκ Σίτι (04:00): Για την 20η αγωνιστική η αναμέτρηση στο ‘Toyota Stadium’. Σε κακό φεγγάρι το Ντάλας. Φτάνει στο ματς από δύο σερί ισοπαλίες και πέντε ματς χωρίς νίκη. Στα ισάριθμα τελευταία σημειώθηκε Goal/Goal και τα τρία από αυτά συνοδεύτηκαν και με Over 3,5. Υποχώρησε στην 4η θέση της δυτικής περιφέρειας και πρέπει τώρα να προσέξει για να διασφαλίσει τα playoffs. Έχει 28 βαθμούς από 7Ν-7Ι-5Η, με γκολ 30-23. Ο Μπάρτλετ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και είναι νοκ άουτ.

Με το πειστικό 4-2 επί της Νιού Ίνγκλαντ, η Νιού Γιορκ Σίτι έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων δίχως τρίποντο. Διάστημα στο οποίο είχε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Μόντρεαλ και ανέβηκε στην 3η θέση με 32 βαθμούς, μόλις στο -1 από την κορυφή. Μετράει συνολικά 9Ν-5Ι-4Η, με γκολ 37-21. Εκτός μάχης ο Παρκς, αμφίβολος ο Τίνερχολμ.

Ντάλας – Νιού Γιορκ Σίτι (04:00): Το Ντάλας έχει δείξει θετικά στοιχεία στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, ωστόσο εσχάτως… ρετάρει. Η παραγωγική του ικανότητα παραμένει ιδιαίτερα υψηλή. Και φάσεις κάνει και αρκετές λύσεις διαθέτει στο γκολ. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ανασταλτική λειτουργία, αφού η εστία του παραβιάζεται σε σταθερή βάση πλέον. Η Νιού Γιορκ Σίτι είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Δουλεύει εξαιρετικά από τη μέση και μπροστά, όπου ξεχωρίζει για την σωστή κυκλοφορία της μπάλας και την ταχύτητα. Αμυντικά κάνει νερά και συχνά παρασύρεται μέσα στο παιχνίδι, με αποτελέσματα να κινδυνεύει περισσότερο από όσο θα ήθελε.

Δες το αναλυτικό review της Vistabet

Το Ντάλας ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση. Έχει κίνητρο, ανάγκη αλλά και πίεση. Η Νιού Γιορκ Σίτι βρήκε μέρος της χαμένης της αυτοπεποίθησης και θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή. Ικανές ομάδες από τη μέση και μπροστά, αφελείς στα μετόπισθεν, προβλέπεται σκληρή μάχη. Κα θα πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ & Over 3,5 κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο στο 2.15 του Bet Builder της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ