Ποντάρισμα με μεγάλη αξία από Βραζιλία

Ποντάρισμα με μεγάλη αξία από Βραζιλία

Σημείο διπλασιασμού προτείνουν οι Betarades από το Κύπελλο Βραζιλίας

Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των «16» του κυπέλλου Βραζιλίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ με το τέλος των δυο αγώνων, η πρόκριση κρίνεται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. Δυνατό ματς για τα προγνωστικα στοιχηματος σήμερα!

*Τοπικό ντέρμπι του Σάο Πάολο, γνωστό και ως «Kings’ Clash».

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στο πρωτάθλημα: Σάο Πάολο – Παλμέιρας 1-2

*Στο πρώτο παιχνίδι: Σάο Πάολο – Παλμέιρας 1-0

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Φορταλέζα, για το πρωτάθλημα.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, η Παλμέιρας κατάφερε να παραμείνει αήττητη, μετά και το εντυπωσιακό 5-0 επί της Σέρο Πορτένιο, για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα φιλοξενήθηκε από τη Φορταλέζα, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Ισάξιες οι δυο πλευρές στον αγωνιστικό χώρο, αμφότερες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν ήταν ικανές για το κάτι παραπάνω, με το τελικό 0-0 να είναι και το πιο δίκαιο.

Παρά την απώλεια, διατηρείται μόνη πρώτη, όμως πλέον έχει στο -1 την Κορίνθιανς. Στρέφει τώρα την προσοχή της στο κύπελλο, όπου θέλει νίκη με διαφορά δυο τερμάτων και πάνω, έτσι ώστε να είναι αυτή που θα προκριθεί στα προημιτελικά. Επικράτησε στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της.

Παλμέιρας Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ατλέτικο Μινέιρο, για το πρωτάθλημα.

Από ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων προέρχεται από την πλευρά της η Σάο Πάολο, στο οποίο και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Ροζέριο Σένι φιλοξενήθηκε από την Ατλέτικο Μινέιρο, για το πρωτάθλημα, με την οποία και έμεινε στο μηδέν. Παρότι επαιξε με αρκετές απουσίες και με πιο παθητικό προσανατολισμό, τα πήγε αρκετά καλά στα μετόπισθεν και κράτησε μέχρι τέλους.

Κάπως έτσι, βρίσκεται μόνη έβδομη στην κατάταξη, μετά από τις πρώτες 16 αγωνιστικές. Στο κύπελλο τώρα, έχει προβάδισμα πρόκρισης, μετά και το 1-0 με το οποίο επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι, όμως θα πρέπει να βρει τον τρόπο να το υπερασπιστεί σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της χώρας. Ηττήθηκε μια φορά στις δώδεκα τελευταίες εξόδους της (3-8-1).

Σάο Πάολο Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Προβάδισμα πρόκρισης για τη Σάο Πάολο στο ντέρμπι του κυπέλλου, οπότε και απόψε θα παραταχθεί για δυο αποτελέσματα. Αρκετά δύσκολη η αποστολή της, με την Παλμέιρας να είναι το φαβορί για τη νίκη και να ψάχνει τη διαφορά των δυο τερμάτων, αν και χρειάζεται κι αυτή ανάσες. Επιλογή μας, το 2-3 Goals σε απόδοση 1.95.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάλυση του αγώνα: https://www.betarades.gr/palmeiras-sao-paolo/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ