Δυνατή επιλογή από Νορβηγία

Δυνατή επιλογή από Νορβηγία

Το Betarades.gr επιστρέφει σήμερα Κυριακή (24/07) με νέες προτάσεις για ταμείο και έχει ξεχωρίσει επιλογή από την Eliteserien και την αναμέτρηση Στρομσγκόντσετ - Χαμ Καμ, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Νορβηγίας.

Το Betarades.gr επιστρέφει σήμερα Κυριακή (24/07) με νέες προτάσεις για ταμείο και έχει ξεχωρίσει επιλογή από την Eliteserien και την αναμέτρηση Στρομσγκόντσετ – Χαμ Καμ, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Νορβηγίας.

15η αγωνιστική

*Μετρούν 9/10 αναμετρήσεις με goal/goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 6 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΣΤΡΕΜΣΓΚΟΥΝΤΣΕΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας, με αντίπαλο την Οντ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Το ματς ήταν σχετικά μοιρασμένο, οι δύο ομάδες δεν πήραν υψηλό ρίσκο και πρόσεξαν πρωτίστως τα μετόπισθεν με αποτέλεσμα να μην υπάρξει σκορ στο παιχνίδι.

Η Στρέμσγκουντσετ έχει παρουσιάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα και έχει χάσει βαθμούς κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Προέρχεται από τη “λευκή” ισοπαλία στο Ντράμεν εναντίον της Οντ (0-0), μάλλον αμφότερες οι ομάδες συμβιβάστηκαν με το να μην ηττηθούν. Δύο νίκες και μία ισοπαλία μετρά στα τελευταία πέντε ματς η “Γκούντσετ”, ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα πρόσφατα δύο. Συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο αμυντικός Βίλσβικ, ενώ παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Κρασνίκι. Μακροχρόνια απόντες και οι Χάνσεν, Στένσετ.

Στρέμσγκουντσετ Στατιστικά

*3 σερί αναμετρήσεις είχαν No Goal

*8/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 4/7 ματς εντός έδρας

ΧΑΜΚΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 εντός έδρας, από τη Μπούντε/Γκλιμτ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος δεν είχε καλή απόδοση, έφτιαξε ελάχιστες φάσεις. Στο 77’ ο Πελεγκρίνο σκόραρε για το 0-1 και ο ίδιος παίκτης στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΧαμΚαμ είχε ούτως ή άλλως δύσκολο έργο απέναντι στη Μπούντε/Γκλιμτ (0-2) εντός έδρας, ωστόσο, πάλεψε το παιχνίδι και έχασε με ψηλά το κεφάλι, αφού τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από έξι αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βρίσκεται κοντά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας που ανέβηκε φέτος στην Eliteserien. O τεχνικός της ομάδας, Μίκελσεν, δε μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Νταν-Τζόνσον και Μπιέρλο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο Νορβηγός μέσος είναι κοντά στην επάνοδό του σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

ΧαμΚαμ Στατιστικά

*3 σερί αναμετρήσεις με under 2.5 γκολ

*7/10 παιχνίδια είχαν γκολ εκατέρωθεν

*Σκοράρει σε όλα τα ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Δυνατή εντός έδρας η Στρέμσγκουντσετ, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ωστόσο, η ΧαμΚαμ έχει αποδείξει ότι είναι καλοδουλεμένο σύνολο και σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας στη φετινή σεζόν. Θα έχει γκολ το ματς στο Ντράμεν, ποντάρουμε στο over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.72.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/stromsgkontset-xam-kam/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ