Ποντάρισμα με φαβορί στο Βέλγιο

Ποντάρισμα με φαβορί στο Βέλγιο

Πλούσια η δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν - Ναντ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Το Betarades.gr έχει εντοπίσει πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Βελγίου και την αναμέτρηση Έουπεν – Κλαμπ Μπριζ, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός και ο φάκελος με τις αποχωρήσεις

2η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με over 3.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει υποστεί ήττα από τη Έουπεν στα πρόσφατα 10 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΕΟΥΠΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-1, από τη Σαρλερουά, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 18’ ο Ζαρουρί σκόραρε για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 51’ ο Μπεσιλέ με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ στο 76’ Ντρι μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 90+4’ ο Γκολιζαντέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Έουπεν δεν ικανοποίησε με την εικόνα της και την απόδοσή της στην πρώτη αγωνιστική της Jupiler League, έχασε σχετικά εύκολα από τη Σαρλερουά (3-1), αν και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις. Το μόνο που κατάφεραν τα “Πάντα” ήταν να μειώσουν το σκορ, αλλά δεν προβλημάτισαν περισσότερο τους γηπεδούχους. Πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με την ομάδα οι αμυντικοί Φαν Χένεχτεν και Κραλ, ενώ μπήκε ως αλλαγή και το Ντέιβιντσον. Έπαιξαν για πρώτη φορά επίσης, οι Κρίστι-Ντέιβις και Τσαρλς-Κουκ, ενώ ήταν το επίσημο ντεμπούτο του Γερμανού τεχνικού Μπερντ Στορκ. Χωρίς νίκη για τρία σερί παιχνίδι η Έουπεν, μαζί με τα φιλικά. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Τζέγκο, Μόζερ και Σιμπίρι Κεϊτά λόγω τραυματισμών.

Έουπεν Στατιστικά

*5 σερί αναμετρήσεις με goal/goal

*4/5 παιχνίδια είχαν over 3.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 11 σερί εντός έδρας

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επιβλήθηκε με σκορ 3-2 εντός έδρας, της Γκενκ, στο πρωτάθλημα. Στο 22΄ ο Σκοβ Όλσεν σκόραρε για το 1-0 κόντρα στη ροή του ματς, ενώ στο 30’ ο Ντέσερς ισοφάρισε σε 1-1 για το ημίχρονο. Στο 47’ ο Τρέζορ έκανε το 1-2 για τη Γάνδη, όμως στο 60’ ο Φανάκεν ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Στο 90+2’ ο Λάριν έχασε πέναλτι και στην επαναφορά ο Σκοβ Όλσεν σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην Κλαμπ Μπριζ.

Η Κλαμπ Μπριζ μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ στο ματς με τη Γκενκ (3-2) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως πήρε τους τρεις βαθμούς και έκανε το 2Χ2, έπειτα και από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ εναντίον της Γάνδης (1-0) προ ημερών, στο “Γιαν Μπρέιντελ”. Με απόλυτο νικών άρχισε και η θητεία του Χούφκενς στον πάγκο της πρωταθλήτριας των τελευταίων τριών ετών στο Βέλγιο, θα χρειαστεί λίγος ακόμα χρόνος να διαμορφωθεί πλήρως το ρόστερ και να βρει ρυθμό. Πρωταγωνιστής έως τώρα ο εξτρέμ Σκοβ Όλσεν, με τρία γκολ σε δύο ματς. Έκανε ντεμπούτο ο μέσος Κάσπερ Νίλσεν που ήρθε από την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. Είναι ξανά εκτός ο Ντε Κέιτελαρε που ανακοινώνεται οσονούπω από τη Μίλαν, όπως και οι Ριτς, Ρίκα, Νούσα, Οντόι, Μπιουκάναν.

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*3/4 ματς τελευταία με over 3.5 γκολ

*Σκοράρει σε 9/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Κλαμπ Μπριζ έχει και φέτος το χαρακτήρα νικητή, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Πήρε δύο ματς εντός έδρας, με την αυτοπεποίθηση που βγάζει ως κυρίαρχη τα τελευταία χρόνια στη Jupiler League. Φυσικά και είναι φαβορί με την Έουπεν,  αλλά θα ποντάρουμε στα γκολ καθώς δεν βρίσκουμε αξία στο διπλό. Οver 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.88.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ