ΑΛΜΠΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΜΠΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΜΠΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Τρίτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και σε ελάχιστο θα έχουμε και την τέταρτη. Η εβδομάδα έχει διπλά παιχνίδια για τις ομάδες και η πίεση έχει αρχίσει και κάνει την εμφάνιση της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι Γερμανοί ήταν εντυπωσιακοί στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Έχουν 2-0 στην διοργάνωση, έχοντας σκοράρει κατά μέσο όρο 90.0 πόντους και έχοντας δεχθεί 79.0. Η Άλμπα στο άκουσμα της δεν… τρόμαξε πολλούς και φέτος, αλλά δείχνει δυναμική στην έναρξη της διοργάνωσης και σίγουρα έχει τραβήξει την προσοχή, με όσα έχει κάνει στο παρκέ. Τώρα παίζει στην έδρα της και ένα ενδεχόμενο 3-0 μοιάζει ιδανικό.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του κερδίζει χρόνο στο παρκέ, για να μπορέσει να βγάλει όσα δουλεύει ο προπονητής του, με ένα αρκετά νέο σύνολο. Οι «πράσινοι» έχασαν την πρώτη αγωνιστική από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά επανήλθαν με το «διπλό» που πήραν μέσα στο Βελιγράδι, από τον Ερυθρό Αστέρα. Κατά μέσο όρο στην επίθεση τους σκοράρουν 72,5 πόντους και δέχονται 73.0. Είναι σαφές ότι μία από τις δύο ομάδες θα φέρει την άλλη στα… νερά της. Οι Γερμανοί έχουν σκοράρει πολύ σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πιο χαμηλά. Ο ρυθμός που θα επιβληθεί, από όποια ομάδα το καταφέρει θα παίξει τον ρόλο του, για το τελικό αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άλμπα και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Τετάρτης.

ΑΛΜΠΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Ράντονιτς: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ράντονιτς:

«Η Άλμπα έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν. Έχουν παίξει εξαιρετικά παιχνίδια στην Εuroleague και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα ομάδα η οποία έχει μόλις δύο νέους παίκτες στη σύνθεσή της σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, διαθέτουν τον ίδιο κορμό εδώ και χρόνια, έχουν αυτοματισμούς και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις.Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Άλμπα.

Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα ενώ και στην επίθεση πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα παίξει ρόλο η τρανζίσιον άμυνα, τα box out και να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι. Με εξαίρεση τον Γουόλτερς ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι για το ματς. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

ΑΛΜΠΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ