Διπλασιασμός από την Πορτογαλία

Διπλασιασμός από την Πορτογαλία

Ένα προγνωστικό που έχει ενδιαφέρον προκύπτει από ματς στην Α’ Πορτογαλίας.

Υπάρχει ποικιλία από αναμετρήσεις στο σαββατιάτικο (29/10) κουπόνι για ποντάρισμα στοιχηματικές εταιρίες .Ένα προγνωστικό που έχει ενδιαφέρον προκύπτει από ματς στην Α’ Πορτογαλίας.

11η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Μόνο νίκες (12/12) μετρά η Σπόρτινγκ επί της Αρούκα!

ΑΡΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Μαρίτιμο. Ο Βιντιγκάλ έκανε το 1-0 στο 13ο λεπτό και ο Άντονι Άλβες ισοφάρισε στο 44’.

Αλώβητη έφυγε από τη Μαδέιρα την περασμένη Κυριακή κι έφτασε τα πέντε παιχνίδια δίχως ήττα (2-3-0) σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δεν πατούσε καλά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα με τη Μαρίτιμο, οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι τους και στο transition βρήκαν γκολ προβαδίσματος. Δεν κατάφερε να απειλήσει η Αρούκα μέχρι το 44’ όταν ο Άλβες πίεσε ψηλά κι εκμεταλλεύτηκε ατομικό λάθος για να βγει τετ α τετ και να ισοφαρίσει. Ο ίδιος είχε χαμένο τετ α τετ για την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά το τελευταίο κομμάτι άνηκε και πάλι στους γηπεδούχους που έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για τη νίκη.

“Όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως η Σπόρτινγκ, γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και να ελπίζουμε ότι ο αντίπαλος δεν θα είναι στο 100% για να πάρουμε αποτέλεσμα. Όσοι είδαν την Σπόρτινγκ στο Λονδίνο καταλαβαίνουν την ποιότητα αυτής της ομάδας. Εμείς ωστόσο πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. ” δήλωσε ο κόουτς Εβαντζελίστα, ο οποίος θα έχει πλήρες ρόστερ για το σημερινό παιχνίδι.

ΑΡΟΥΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Τότεναμ. Ο Έντουαρντς άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό, ο Μπετανκούρ ισοφάρισε στο 80’ για τους γηπεδούχους.

Έθελξε η Σπόρτινγκ στο Λονδίνο, θα μπορούσε να είχε βγάλει διπλό, στο τέλος θα μπορούσε και να χάσει. Τελικά ο βαθμός της ισοπαλίας την κρατά σε θέση ισχύος για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League, αφού την Τρίτη την βολεύει και η ισοπαλία υποδεχόμενη την Άιντραχτ.

Υπέροχο το passing game της στο πρώτο ημιχρονο απέναντι στην Τότεναμ, οπισθοχώρησε στην πίεση των Άγγλων στο τελευταίο κομμάτι, αλλά και είχε μεγάλες ευκαιρίες να βρει δεύτερο γκολ και μετά το 1-1. Φέρει ευθύνη σε ένα ακόμη γκολ ο κίπερ Αδάν, λανθασμένη η έξοδός του στο γκολ του Μπετανκούρ.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας ανατροπή με την επικίνδυνη Κάζα Πία (3-1). Μικρογραφία της σεζόν της το ματς, φάνηκαν ξανά οι αδυναμίες της στην άμυνα και το πλούσιο ταλέντο στην επιθετική ανάπτυξη, χρειάστηκε ένα 8λεπτο για να σκοράρει τρεις φορές.

“Αν δεν κερδίσουμε την Αρούκα η κρίση θα επιστρέψει. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια γιατί είναι το επόμενο και γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα” δήλωσε ο κόουτς Αμορίμ, ο οποίος στο Λονδίνο άνοιξε το rotation χρησιμοποιώντας τους πιτσιρικάδες Ναζίνιο και Φερνάντες.

Ως δεξί μπακ/χαφ επιστρέφει ο Εσγκάιο, που ήταν τιμωρημένος την Τετάρτη, θα πάρει ανάσες ο Πόρο, όπως το είχε προαναγγείλει ο Αμορίμ. Ξεκούραστος επιστρέφει στη δράση και ο Γκονσάλβες, ήταν επίσης τιμωρημένος για τον αγώνα του Λονδίνου. Λογικά θα προφυλαχθεί ενόψει Άιντραχτ ο αρχηγός Κοάτες, που δεν είναι στο 100%. Φρέσκα προβλήματα τραυματισμών για Παουλίνιο (φορ) και Μορίτα (χαφ), έμειναν εκτός.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 8/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: H Σπόρτινγκ καλείται να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της διαχειριζόμενη πολύ απαιτητικά συνεχόμενα παιχνίδια. Η ποιότητά της μεσοεπιθετικά είναι αδιαμφισβήτητη, όταν βρίσκει ρυθμό μπορεί να τα βάλει με οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, αλλά τα αμυντικά λάθη είναι συχνά. Η Αρούκα θα παίξει δίχως άγχος σήμερα, δεν έχει κάτι να χάσει και οι μπροστινοί της είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει αξία στο Goal/Goal σε απόδοση 2.12.

Δείτε την ανάλυση του παιχνιδιού, όπως και όλων των ματς σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/aroyka-sportingk-lisabonas/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ