Πολλά γκολ στο Φάληρο

Πολλά γκολ στο Φάληρο

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Λαμία, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής (30/10) με ντέρμπι στη Super League και μεγάλα παιχνίδια στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λαμία, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

*Αήττητος ο Ολυμπιακός στα τελευταία 9 ματς κόντρα στη Λαμία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (8-1-0).

*Από 6/9 μεταξύ τους Over 2.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Ελλάδας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Φράιμπουργκ την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ. Το 0-1 ο Ελ-Αραμπί στο 17’, ισοφάρισε ο Κούμπλερ στις καθυστερήσεις. Με δέκα παίκτες απ’ το 90’ ο Ολυμπιακός λόγω αποβολής του Μπα.

Έκανε την κορυφαία φετινή του εμφάνιση στην έδρα της Φράιμπουργκ την Πέμπτη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη νίκη που θα τον κρατούσε «ζωντανό» στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Τρομερός για περίπου 60 λεπτά, σκόραρε στο 17’, είχε άλλες δυο-τρεις καθαρές ευκαιρίες στην αντεπίθεση, η μία σε κενή εστία με τον Μασούρα! Αμυντικά στάθηκε εξαιρετικά, στο πρώτο ημίχρονο οι Γερμανοί είχαν μόλις μια τελική προσπάθεια! Μετά το 70’ η κόπωση ήταν εμφανής, η Φράιμπουργκ δεν έχασε ενέργεια και πίεσε ασφυκτικά, αλλά ο Πασχαλάκης κρατούσε όρθιο τον Ολυμπιακό με συνεχόμενες επεμβάσεις. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις ήρθε το 1-1 με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ. Δίκαιο το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός κατέρρευσε μετά το 70’.

Σε συνδυασμό με τη νίκη της Ναντ, οι ερυθρόλευκοι αποκλείστηκαν μαθηματικά απ’ τη συνέχεια σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Ναντ είναι αδιάφορο για την ομάδα του Πειραιά. «Ήταν ενδεικτικό για το μέλλον του Ολυμπιακού. Δεν είμαστε πια μια ομάδα που παίζει με άγχος, δεν είμαστε μια ομάδα που παίζει με πίεση ή με κάποια ανησυχία. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα οποιονδήποτε αντίπαλο και είμαστε περήφανοι για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο τελευταίο παιχνίδι», είπε ο κόουτς Μίτσελ.

Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας πειστικό 2-0 επί του Παναιτωλικού, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, που συνοδεύτηκε από σοβαρή εμφάνιση. Το δεύτερο μέρος ήταν το καλό του Ολυμπιακού, που πίεσε αρκετά, σκόραρε δύο ωραία γκολ, αισθάνθηκε άνετα στο χορτάρι κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε καμία διάθεση να επιτεθεί. Η ομάδα του Μίτσελ έβγαλε αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ τον ΠΑΟΚ, ανέβηκε στους 17 πόντους και βρίσκεται στο -4 απ’ την ΑΕΚ, από χθες στο -13 απ’ τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Επιστρέφουν οι Μαρσέλο (Αμυντικός, 1), Παπασταθόπουλος (Αμυντικός, 5), Σαμασέκου (Μέσος, 2), Χ. Ροδρίγες (Μέσος, 4,1) και Μπακαμπού (Επιθετικός, 5,3). Εκτός οι Εμβιλά, Γκ. Ροντρίγκες και Ρέτσος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 10/11 2-3 Goal σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 5/9 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΛΑΜΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στον ΟΦΗ. Είχε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες η Λαμία, οι τρεις στο δεύτερο ημίχρονο, άξιζε τη νίκη. «Ήρωας» για τον ΟΦΗ ο γκολκίπερ Μανδάς.

Μπορεί να κατηγορεί μόνο τον εαυτό της για το γεγονός ότι δεν κέρδισε τη Δευτέρα στην έδρα του ΟΦΗ, το τελικό 0-0 οφείλεται στην αστοχία της και τον γκολκίπερ Μανδά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε καθαρή φάση, αλλά ήταν ανώτερη απ’ τον ΟΦΗ, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Στο δεύτερο μέρος είχε κραυγαλέες ευκαιρίες με Μανούσο, Ντε Βινσέντι και Γιακουμάκη, ο ΟΦΗ απείλησε μόνο στο δοκάρι του Ντουρμισάι, πήρε τον πόντο αποκλειστικά χάρη στον γκολκίπερ Μανδά.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εμφάνιση μας, αξίζαμε να πετύχουμε ένα γκολ τουλάχιστον. Πιστεύω πως ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι για κάποιον ουδέτερο, σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση μας», είπε ο κόουτς Φέστα. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα της Φθιώτιδας μετά την εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τον Παναθηναϊκό, έχει τρεις ήττες σε 9 αγωνιστικές, οι άλλες δύο από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Με 8 πόντους είναι 10η, έχει ρεκόρ 0-4-1 φέτος εκτός έδρας. Διαθέσιμοι οι Καραμάνος και Τσούκαλος, τιμωρημένοι οι Μπεχαράνο και Τσιλούλης.

ΛΑΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 8/9 ματς πρωταθλήματος.

*Μετρά 7/9 NG στο νέο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια, οφείλει να κερδίσει, πήρε ψυχολογία απ’ την εμφάνιση στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα με τη Φράιμπουργκ, παρά τον αποκλεισμό. Η παρουσία των Χ. Ροδρίγες και Μπακαμπού του δίνουν «αέρα», θεωρούμε ότι η Λαμία δε θα περιορίσει τους ερυθρόλευκους. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/olympiakos-lamia/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ