Αξίζει το αμφίσκορο στο Ολντ Τράφορντ

Αξίζει το αμφίσκορο στο Ολντ Τράφορντ

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο όλα τα hot σημεία της ημέρας.

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις και στοιχηματικές ευκαιρίες το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο όλα τα hot σημεία της ημέρας.

*14η αγωνιστική.

*Η Γιουνάιτεντ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες κόντρα στη Γουέστ Χαμ σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

*Η Γουέστ Χαμ πήρε μόλις τρεις πόντους στις τελευταίες 14 επισκέψεις της στην έδρα της Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ (0-3-11). Κέρδισε τελευταία φορά το 2007!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-0 επί της Σέριφ Τιρασπόλ για το Γιουρόπα Λιγκ. Το 1-0 ο Νταλότ στο 44’, το 2-0 έκανε ο Ράσφορντ στο 65’, το τελικό 3-0 ήρθε απ’ τον Ρονάλντο στο 81’.

Βρίσκει διαρκώς τα πατήματα της, μεσοβδόμαδα επικράτησε με άνεση εντός έδρας της Σερίφ Τιρασπόλ για το Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν καλύτερη απ’ τον αντίπαλο απ’ την αρχή ως το φινάλε, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 65’ και στη συνέχεια απλώς διαχειρίστηκε την κατάσταση και προστάτευσε το προβάδισμα της. Στο φινάλε ήρθε το 3-0 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που επέστρεψε μετά την τιμωρία του. Εξασφάλισε την πρόκριση η Γιουνάιτεντ, που θα παίξει εκτός έδρας με τη Σοσιεδάδ στην τελευταία αγωνιστική, μόνο με νίκη ευρύτερη του ενός γκολ διαφορά θα κατακτήσει την πρώτη θέση του γκρουπ.

Σε ό,τι αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-1 στο ντέρμπι με την Τσέλσι. Μπορεί να πήρε το θετικό αποτέλεσμα με γκολ του Κασεμίρο στις καθυστερήσεις, ωστόσο ήταν πολύ καλύτερη απ’ τον αντίπαλο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έβγαζε τη μία φάση μετά την άλλη και δικαιούταν να προηγηθεί. Δεν έχει ήττα η ομάδα του Τεν Χαγκ στα τελευταία εφτά ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (5-2-0), τα τέσσερα ήταν για την Πρέμιερ Λιγκ (2-2-0), έχασε τελευταία φορά στις 2 Οκτωβρίου, εκτός έδρας απ’ τη Σίτι (6-3). Ανέβηκε στους 20 πόντους, βρίσκεται στην έκτη θέση και το -1 απ’ την πεντάδα. Μοναδικό πρόβλημα ο Μαρσιάλ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 7/12 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*NG στα τελευταία 7/12 παιχνίδια της.

[info_box type=»tick»]Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα[/info_box]

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Σίλκεμποργκ για το Κόνφερενς Λιγκ. Το γκολ ο Λαντσίνι με πέναλτι στο 24’.

Δεν έκανε τρομερή εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Σίλκεμποργκ για το Κόνφερενς Λιγκ, έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει αυτό που θέλει. Σκόραρε με πέναλτι στο 24’ και στη συνέχεια απλώς διαχειρίστηκε την κατάσταση, ο κόουτς Μόγιες είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, χαρακτηριστικό είναι ότι δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Κρέσγουελ και Ζουμά, ενώ μπήκαν μετά το 80’ οι Ράις και Σούτσεκ. Έκανε το 5Χ5 στον όμιλο, εξασφάλισε την πρόκριση ως πρώτη.

Είχε προηγηθεί άλλη μία εντός έδρας νίκη, με 1-0 επί της Μπόρνμουθ για την Πρέμιερ Λιγκ. Η Γουέστ Χαμ ήταν πολύ πιεστική απ’ την αρχή, έφτανε με ευκολία στην περιοχή της Μπόρνμουθ, φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου το γκολ. Αυτό τελικά ήρθε από στατική φάση στο 45’, υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι πριν την τελική εκτέλεση. Διαχειρίστηκε με άλλο «αέρα» το δεύτερο μέρος η Γουέστ Χαμ, έπαιζε χωρίς άγχος πλέον, είχε ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε καθόλου. Στο φινάλε το 2-0, δίκαιο το αποτέλεσμα.

Επιστροφή στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα απ’ τη Λίβερπουλ (1-0), αυτή είναι η μοναδική ήττα της στα τελευταία οκτώ ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, με 14 πόντους βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, στο -4 απ’ την οκτάδα. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντόουσον, Πακετά και Κορνέ, αμφίβολος ο Μπόουεν.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 στα 7/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*Έρχεται από τρία σερί ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, έρχονται από θετικά αποτελέσματα σε Αγγλία και Ευρώπη, μπορούν να προσφέρουν θέαμα και δημιουργικότητα. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/mantsester-gioynaitent-goyest-xam/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ