Επιλογή με αξία από τη Μαδρίτη

Επιλογή με αξία από τη Μαδρίτη

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Χιρόνα, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ισπανίας.

Πλούσιο σε στοιχηματικές ευκαιρίες το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ισπανίας.

12η αγωνιστική

*Μετρούν 6/6 παιχνίδια με goal/goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 6 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 3-2 εκτός έδρας από τη Λειψία, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις στο 13’ ο Γκβάρντιολ έκανε το 1-0 και στο 18’ ο Νκουνκού το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 44’ ο Βινίσιους μείωσε με κεφαλιά για το 2-1 του ημιχρόνου. Στο 81’ ο Βέρνερ σκόραρε για το 3-1 και στο 90+4’ ο Ροντρίγκο με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται από την πρώτη ήττα στη σεζόν. Έχασε από τη Λειψία (3-2) εκτός έδρας, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν της κόστισε κάτι, διότι παρέμεινε στην πρώτη θέση της κατάταξης του γκρουπ και έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από την άλλη, συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στην κορυφη του ισπανικού πρωταθλήματος και σημείωσε ακόμα μία σημαντική νίκη, κόντρα στη Σεβίγια με 3-1 εντός έδρας αν και “αγχώθηκε” στο φινάλε έως ότου σκοράρει το δεύτερο τέρμα.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο τέρμα σε σημαντικές ευκαιρίες στο φινάλε του πρώτου μέρους, ωστόσο, χρειάστηκαν δύο απανωτά γκολ σε 3 λεπτά στο τελευταίο τέταρτο του ματς για να πάρει τη δέκατη νίκη της σε έντεκα αγωνιστικές στη Λα Λίγκα. Όσον αφορά την αποστολή, επιστρέφουν Λούκα Μόντριτς και Φέδε Βαλβέρδε που δεν αγωνίστηκαν στη Γερμανία. Από την άλλη, είναι σίγουρα εκτός ο Μπενζεμά, αμφίβολος ο Ροντρίγκο, ενώ προπονήθηκαν κανονικά και οι Θεμπάγιος, Μαριάνο Ντίας.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*6/10 παιχνίδια τελευταία με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 7/10 εντός έδρας

ΤΖΙΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας, με αντίπαλο την Οσασούνα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 37’ ο Κίκε Μπάρχα σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων, όμως στο 45+1’ ο Νταβίδ Λόπεθ ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους και ταυτόχρονα διαμόρφωσε το τελικό σκορ από το πρώτο ημίχρονο.

Η Χιρόνα δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τα αποτελέσματά της δεν είναι τα επιθυμητά. Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Οσασούνα (1-1), σ’ ένα ματς που αν και ισοφάρισε στο πρώτο μέρος, δε μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Νωρίτερα, ηττήθηκε εκτός έδρας ήττα  από την Αλμερία με 3-2 το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί “εξάποντο” αφού έπαιζε με μια ομάδα που ανέβηκαν πέρυσι από τη Σεγούντα και έχουν τον ίδιο στόχο της παραμονής στη Λα Λίγκα.

Δεν έχει σημειώσει νίκη για έξι αναμετρήσεις, έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τριών ματς με Μπέτις, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ατλέτικο Μαδρίτης, από τα οποία δεν πήρε τίποτα. “Ο παίκτης που είμαι είναι χάρη στη Ρεάλ Μαδρίτης”, δήλωσε ο μπακ Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, ο οποίος επιστρέφει στο “Μπερναμπέου” ως αντίπαλος της ομάδας που τον ανέδειξε. Παίκτης των “Μερένγκες” είναι και ο χαφ Ρεϊνιέρ, ο οποίος θα παίξει κανονικά. Όσον αφορά την αποστολή, είναι γνωστά τα προβλήματα των Μπόρχα Γκαρθία, Κεμπέ και Χουάνπε.

Τζιρόνα Στατιστικά

*7 σερί αναμετρήσεις με goal/goal

*6/10 επίσημα ματς με over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Ρεάλ έρχεται από την πρώτη ήττα στη σεζόν, η οποία ωστόσο δεν της κόστισε τίποτα και δεν την επηρεάζει ιδιαίτερα. Η Τζιρόνα δεν είναι στα καλύτερά της, δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι στη Μαδρίτη, αλλά βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Οι έξι προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις ήρθαν Goal/Goal & Over 2.5. Θα ποντάρουμε στη νίκη της «βασίλισσας» συνδυαστικά με το εκατέρωθεν σκοράρισμα. Επιλογή λοιπόν το 1 & Goal/Goal σε απόδοση 2.75.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/real-madriths-xirona/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ