ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Δεύτερο ματς στην Ευρωλίγκα για αυτή την εβδομάδα και τελευταία «διπλή» εβδομάδα, για το 2022. Η Βιλερμπάν υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι Γάλλοι είναι στο 5-8, στην 13η θέση της βαθμολογίας, σκοράρει 73.7 πόντους στην επίθεση και δέχεται 78.3. Οι Γάλλοι ξεκίνησαν νωθρά φέτος, αλλά δείχνουν να πατάνε όλο και καλύτερα. Οι δύο συνεχόμενες νίκες τους το δείχνουν αυτό.

Η Βιλερμπάν νίκησε Μπαρτσελόνα και Παρτίζαν και έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να… παραδώσει τα όπλα. Όλοι έχουν ευκαιρία να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και οι Γάλλοι δείχνουν ότι θα παλέψουν για το καλύτερο. Δεν έχουν εύκολο έργο κόντρα στην ελληνική ομάδα, αλλά δεν τους λείπει το ταλέντο, οπότε δεν έχουν πολλά να χάσουν. Στην έδρα τους θα παλέψουν.

Ο Ολυμπιακός παίζει καταπληκτικό μπάσκετ. Αυτό δεν το λέμε εμείς, το λέει ολόκληρη η Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας, με 9-4 ρεκόρ, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. «Πατάνε» τους αντιπάλους τους και υπάρχουν στιγμές μέσα στο παιχνίδι, που προκαλούν τρόμο. Ο Ολυμπιακός σκοράρει 87.3 πόντους στην επίθεση, δέχεται 77.5 στην άμυνα και ολοκληρη η ομάδα μοιάζει σε εκπληκτική κατάσταση.

Μετά την ήττα από την Εφές, ο Ολυμπιακός διέλυσε Βίρτους και Φενέρμπαχτσε, μέσα στο ΣΕΦ και θα ήθελε να κλείσει την «διπλή» αυτή εβδομάδα με μια ακόμα νίκη. Κανείς δεν πρόκειται να του χαριστεί όμως. Ξέρουν όλοι ότι έχουν μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα απέναντι τους και προσπαθούν να παρουσιάσουν το καλύτερο τους εαυτό. Εκείνος που είναι απλά σε… τρομακτική κατάσταση είναι ο Σάσα Βεζένκοβ, που κάνει μυθική σεζόν. Ο Μπλακ δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του στην Γαλλία, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Η αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Βιλερμπάν – Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ