ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΕΚ Live Streaming

Η Κηφισιά αντιμετωπίζει ΑΕΚ στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στον περασμένο γύρο της διοργάνωσης, άφησε εκτός συνέχειας τον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε με 1-0 (20/10). Η ομάδα συνεχίζει το νικηφόρο της σερί σε πρωτάθλημα (Σούπερ Λιγκ 2) και Κύπελλο για εννέα αγώνες, ενώ στον πιο πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά από έξι αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα, έχει κάνει το 6Χ6 και με τέρματα 14-1, βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου, πάνω από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Απαιτητική η αποστολή απέναντι στην ΑΕΚ, σε διπλές αναμετρήσεις, με στόχο την οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ έκλεισε τις υποχρεώσεις της, πριν τη διακοπή, με το 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχει γνωρίσει απώλεια στα 10 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βρίσκεται στη 2η θέση της Σούπερ Λιγκ, πίσω από τον Παναθηναϊκό (-8), διατηρώντας ρεκόρ 9-2-2. Έκανε μίνι προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής, δίνοντας και φιλική αναμέτρηση απέναντι στη βελγική Σερένγκ, την οποία νίκησε με 2-0. Τα τέρματα της ομάδας, στον αγώνα, πέτυχαν οι Μήτογλου και Αραούχο.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κηφισιά και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 της Πέμπτης.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΕΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ