StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 2/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 2/2)

Ανάλυση και προγνωστικά.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ως ευκαιρία για επανεκκίνηση βλέπουν στη Γιουβέντους το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λάτσιο. Μετά την «καμπάνα» με την αφαίρεση 15β., που την έστειλε στα… τάρταρα, οι «μπιανκονέρι» ψάχνουν μια διέξοδο για να σώσουν τη χρονιά. Όντας σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ηττήθηκαν στο Τορίνο με 2-0 από τη Μόνζα, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη 13η θέση με 23β. και πλέον στο -14 από την προνομιούχο εξάδα. Η πρόκριση στα προημιτελικά μόνο εύκολα δεν ήρθε, αφού χρειάστηκε ένα γκολ του Φεντερίκο Κιέζα (78’) για να κάμψει την αντίσταση της Μόνζα με 2-1. Αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Λάτσιο, την περιμένει στα ημιτελικά η Ίντερ, σε ένα remake του περυσινού τελικού. Νέο πλήγμα στη γραμμή κρούσης, αυτή τη φορά με τον Μίλικ (φορ), που θα μείνει εκτός μέχρι τον Μάρτιο. Δεν θα ρισκάρει ο Μπονούτσι (στόπερ), ενώ ερωτηματικό υπάρχει με τη συμμετοχή του Κουαδράδο (μεσοεπιθετικός).

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ως την κατάλληλη στιγμή για πρόκριση στα ημιτελικά, μετά από τρεις διαδοχικούς αποκλεισμούς στα προημιτελικά του Κυπέλλου, μετά την κατάκτηση του 2019, βλέπουν στη Λάτσιο την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. Άλλωστε, η παράδοση είναι ισορροπημένη, με 9 νίκες για τους «μπιανκονέρι», 8 για τους «μπιανκοσελέστι» και 7 ισοπαλίες. Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία ρεβάνς για τη βαριά ήττα με 3-0 στο ίδιο γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Προκρίθηκε σε βάρος της Μπολόνια με 1-0, χάρη σε γκολ του Φελίπε Άντερσον (33’), ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Φιορεντίνα. Έτσι, έχασε την ευκαιρία για φτάσει στην τρίτη διαδοχική νίκη και παράλληλα να «πιάσει» στους 40β. και τη 2η θέση την Ίντερ. Παρ’ όλα αυτά, δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την έξοδο στο Champions League. Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του αρχηγού Ιμόμπιλε (φορ), με τον Ράντου (μπακ) να είναι ο μοναδικός που έχει το όνομά του στο ιατρικό δελτίο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Γκέλαρε στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ματς που σίγουρα δεν ήταν εύκολο κόντρα στους Βάσκους οι οποίοι εξακολουθούν φέτος να εντυπωσιάζουν. Παρ’ όλα αυτά η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ καλύτερη και άξιζε τη νίκη, δεν ήταν όμως αποτελεσματική. Πολλές χαμένες ευκαιρίες, απελπιστικά άστοχη στην τελική προσπάθεια, με μοιραίο τον Βινίσιους που ήταν πρωταγωνιστής στις περισσότερες χαμένες στιγμές. Πλέον δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, παίζει απέναντι αε μια ομάδα που της έβαλε δύσκολα πριν λίγες μέρες στο Σούπερ Καπ, θέλει μόνο νίκη για να κρατήσει επαφή με την κορυφή. Επιστρέφουν οι Καρβαχάλ και Τσουαμενί, εκτός οι Μεντί, Αλάμπα και Βάσκεθ.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Αποκλεισμός στο Κύπελλο, ήττα στο πρωτάθλημα από τη Βαγιαδολίδ με 1-0, τέλος ο Τζενάρο Γκατούζο από τη Βαλένθια. Πληρώνει την πολύ κακή εικόνα που έδειχνε η ομάδα, κυρίως όμως πληρώνει το γεγονός πως η Βαλένθια έχει να σκοράρει στη La Liga από τις 5 Νοεμβρίου! Μία νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στάθηκε άτυχη πάντως απέναντι στη Βαγιαδολίδ, αφού δέχτηκε το γκολ στο 89′ και γνώρισε την ήττα. Στο Σούπερ Καπ είχε βάλει δύσκολα στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από μερικές μέρες. Πιθανότατα εκτός ο Κλάιφερτ, σίγουρα δεν παίζουν οι Κορέια, Γκονζάλες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ