Το WWE θέλει να μπει στο στοίχημα

Το WWE θέλει να μπει στο στοίχημα

Εντύπωση προκαλεί η είδηση πως άνθρωποι του WWE βρίσκονται σε συζητήσεις με αντίστοιχους των Ρυθμιστικών Αρχών των Πολιτειών στις ΗΠΑ, προκειμένου παιχνίδια Wrestling να μπουν στα κουπόνια του στοιχήματος.

Τα δημοσιεύματα στην από εκεί πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν πως το WWE βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με μεγάλες λογιστικές εταιρίες όπως η ΕΥ, ώστε να εξασφαλίσει γραπτά αποτελέσματα ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα πείσει τις Ρυθμιστικές Αρχές για την μην διαρροή των αποτελεσμάτων από πριν στο κοινό. Τέτοιες εταιρίες άλλωστε όπως η ΕΥ αλλά και η PwC έχουν εμπειρία από τέτοια σόου με βραβεία όπως τα βραβεία Emmy, ή τα βραβεία Όσκαρ έχοντας εξασφαλίσει την μυστικότητα των αποτελέσμάτων.

 

Οι αρμόδιοι εκτελεστικοί του World Wrestling Entertainment έχουν παραθέσει ως παράδειγμα τα βραβεία Όσκαρ όπου περιλαμβάνονται κανονικά στο στοιχηματικό μενού θεωρώντας ότι αφού εκεί τα αποτελέσματα έχουν μείνει κρυφά από το κοινό, το ίδιο μπορεί να συμβεί κάλλιστα και με τα αποτελέσματα του WWE. Βέβαια αυτό που εδώ αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ακόμα κι αν οι Ρυθμιστικές Αρχές δώσουν το πράσινο φως, απομένει και η συγκατάθεση των στοιχηματικών εταιριών για το αν θα δώσουν αποδόσεις για παιχνίδια του WWE κι αν θα συμπεριλάβουν τα μεγάλα έστω παιχνίδια στα κουπόνια τους.

 

Οι συζητήσεις με τους bookmakers δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες. Αυτή τη στιγμή όπως αναφέρεται από ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα το WWE προσανατολίζεται στο να πάρει άδεια στις πολιτείες του Μίσιγκαν, του Κολοράντο και της Ιντιάνα.

 

Αλλάζει τον χάρτη ενδεχόμενη νομιμοποίηση

 

Η αλήθεια είναι πως πολλοί είναι αυτοί που δεν βλέπουν με καλό μάτι την κίνηση για να μπει στο στοίχημα το WWE αναφέροντας ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για να μπουν στο στοίχημα και άλλα γεγονότα όπου το σενάριο και τα αποτελέσματα φυλάσσονται. Ένα τέτοιο παράδειγμα θα ήταν το ποιοι χαρακτήρες θα πεθάνουν σε δημοφιλείς σειρές.

 

Πολλοί μάλιστα έχουν τις ενστάσεις τους καθώς η στοιχηματική νομιμοποίηση του WWE θα άλλαζε τελείως και τον τρόπο που παίζονται οι αγώνες, καθώς είναι γνωστό ότι τα αποτελέσματα των αγώνων του WWE είναι κλειδωμένα μήνες προτού γίνουν στην πράξη οι αγώνες αυτοί.

 

Από την άλλη όσοι υποστηρίζουν την κίνηση αυτή του WWE τονίζουν ότι το στοίχημα (για το οποίο μπορείτε να μάθετε τα πάντα στο https://www.foxbet.gr/ )όχι μόνο θα ανοίξει το άθλημα σε μεγαλύτερο κοινό αλλά θα δημιουργήσει και τελείως διαφορετικά storylines ειδικά σε μεγάλες διοργανώσεις όπως το Wrestlemania.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ