Η chillbox στηρίζει τον γυναικείο αθλητισμό

Η chillbox στηρίζει τον γυναικείο αθλητισμό

Χορηγός της ομάδας beach volley Καραγκούνη - Χριστοδούλου

Η chillbox προάγει τον γυναικείο αθλητισμό στηρίζοντας την ομάδα beach volley της Δήμητρα Καραγκούνη και Χρυσάνθης Χριστοδούλου.

Με στόχο την κατάκτηση των πρώτων θέσεων η ομάδα θα συμμετέχει σε όλα τα τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και σε Εθνικές Διοργανώσεις, με τελικό προορισμό την συμμετοχή
τους στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2023!

Διαβάστε επίσης: Το «όχι» του Κρέσπο σε μεγάλη πρόταση από το Μεξικό, η «λευκή επιταγή» της Αλ Ντουχαΐλ και η συνεργασία με τον Κορδόν!

Διαβάστε επίσης: Το «όχι» του Κρέσπο σε μεγάλη πρόταση από το Μεξικό, η «λευκή επιταγή» της Αλ Ντουχαΐλ και η συνεργασία με τον Κορδόν!

Η chillbox χορηγεί την προσπάθεια των δύο αθλητριών ώστε να εξασφαλιστούν οι βέλτιστες αγωνιστικές συνθήκες ενώ μέσω αυτής της χορηγίας στοχεύει στην ανάδειξη ενός δραστήριου και ενεργoύ τρόπος ζωής επιδιώκοντας να ωθήσει τα νέα παιδιά να εμπλακούν όλο και περισσότερο σε αθλητικές δραστηριότητες. βέλτιστες αγωνιστικές συνθήκες ενώ μέσω αυτής της χορηγίας στοχεύει στην
ανάδειξη ενός δραστήριου και ενεργoύ τρόπος ζωής επιδιώκοντας να ωθήσει τα
νέα παιδιά να εμπλακούν όλο και περισσότερο σε αθλητικές δραστηριότητες.

Τις δύο αθλήτριες ακολουθεί σειρά διακρίσεων με την Δήμητρα Καραγκούνη να έχει κατακτήσει 3 φορές την 1 η θέση στα Πανελλήνια Τουρνουά Γυναικών, 2 βραβεία MVP ενώ το 2022 στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Η Χρυσάνθη Χριστοδούλου έχει αγωνιστεί με την Εθνική Κορασίδων και Νεανίδων σε Βαλκανικά και Πανευρωπαϊκά Τουρνουά.

Λίγα λόγια για την Chillbox

H Chillbox, είναι μια ελληνική αλυσίδα frozen yogurt και παγωτού που ξεκίνησε δυναμικά το 2012.

Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στο πρωτοποριακό DYI concept που επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργήσει δικούς του μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς μέσα από μια μεγάλη γκάμα από λαχταριστά toppings.

Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά το chillbox προσφέρει 4 γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, 27 γεύσεις παγωτού και περισσότερα από 40 topping.

Μέχρι σήμερα, η επιχείρηση απαριθμεί 41 καταστήματα Franchise σε όλη την Ελλάδα και 10 καταστήματα στο εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ