Με goal/goal & over στα ντέρμπι

Με goal/goal & over στα ντέρμπι

Κυριακή σήμερα πολλά τα παιχνίδια και βλέπουμε αρκετά γκολ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ για τη Ligue 1 να ξεχωρίζει.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Τραγική η χθεσινή μέρα για την στήλη στα προγνωστικα ποδοσφαιρο. Και οι τρεις επιλογές δεν μας βγήκαν και φυσικά έτσι δεν γίνεται δουλειά. Η Γιουβέντους κατάφερε να φάει τέσσερα γκολ από την Σασσουόλο και το τέταρτο μάλιστα το έβαλαν και μόνοι τους οι φιλοξενούμενοι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν τρεις φορές και πήραν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παρουσίασε τραγικό πρόσωπο στο αμυντικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πίτερς, «Μιλού», δύο 40άρες και ο νέος… Γουόκαπ

Στο Πανσερραϊκός – Λαμία, οι φιλοξενούμενοι δεν σκόραραν για να περάσει το goal/goal και τέλος στο Μπέρνλι – Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0, αλλά το συνδυαστικό στοίχημα με το over 3,5 ήταν μακριά.

Θέλω να πιστεύω ότι η στήλη θα επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες και για αυτό πάμε αν δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ Προγνωστικά

Ομάδες ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο, είναι τόσο η Λίλεστρομ, όσο και η Ρόζενμποργκ. Κάτι που φαίνεται εύκολα με μια απλή ματιά στα αποτελέσματα που έχουν φέρει.

Η Λίλεστρομ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αφού μετρά μία νίκη στα πέντε τελευταία της ματς. Έχει γνωρίσει τρεις ήττες με τι ίδιο σκορ (3-1), έχει μια ισοπαλία με 1-1 και κέρδισε με 2-1, εκτός έδρας την Στρόμσγκοντσετ. Μετρά έξι σερί goal/goal και τα πέντε τα συνδύασε με over 2,5.

Οι φιλοξενούμενοι, επίσης δέχονται εύκολα γκολ, μιας και αυτό έχει συμβεί στα πέντε από τα έξι τελευταία τους ματς. Εκτιμώ ότι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, δεν είναι απίθανο να συμβεί. Το συνδυαστικό στοίχημα, έχει απόδοση 1,88.

Άντερλεχτ – Μπριζ Προγνωστικά

Παραδοσιακό ντέρμπι, αλλά και ντέρμπι κορυφής. Η Άντερλεχτ, με ένα ματς περισσότερο, βρίσκεται στην 1η θέση μαζί με την Γάνδη και ακολουθεί η Μπριζ στην 3η, με έναν βαθμό λιγότερο. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, το παιχνίδι παρουσιάζει και βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η Άντερλεχτ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την έδρα της, αλλά δεν είναι ματς στο οποίο μπορείς να ποντάρεις εύκολα σε σημείο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερα σερί goal.goal και τα τρία τα συνδύασαν και με over 2,5.

Οι φιλοξενούμενοι σε αυτό το στατιστικό, τα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα.  Σε όλες τις διοργανώσεις, μετρούν επτά συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία σκόραραν και οι δύο ομάδες και στα έξι σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Το goal/goal & over 2,5 το συναντάμε στο 1,85.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ Προγνωστικά

Ντέρμπι μίσους. Η Μαρσέιγ μπορεί να είναι αήττητη το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι τα αποτελέσματά της είναι καλά, μιας και σε πέντε ματς έχει τρεις ισοπαλίες…

Το κλίμα στην ομάδα είναι άσχημο και πάλι καλά που έβγαλε αντίδραση στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και 3-2, αλλά πήρε την ισοπαλία με 3-3.

Η Παρί μετά την εντός έδρας ήττα από τη Νις με 3-2 κέρδισε την Ντόρτμουντ για την ίδια διοργάνωση με 2-0 και θέλει φυσικά σήμερα, να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να κερδίσει το ντέρμπι. Είναι φαβορί, αλλά  δεν θα μπλέξω με σημείο και θα περιμένω να σημειωθούν τρία γκολ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: G/G & over 2,5 (1,88)

19:30 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΜΠΡΙΖ: G/G & over 2,5 (1,85)

21:45 ΠΑΡΙ – ΜΑΡΣΕΪΓ: G/G & over 2,5 (1,85)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ