Τρεις άσοι από το Τσάμπιονς Λιγκ

Τρεις άσοι από το Τσάμπιονς Λιγκ

Εμπιστοσύνη στις έδρες στα σημερινά παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γράφει ο Τσάρλυ.

Για τον 6ο Όμιλο η Παρί θα ψάξει για ρεβάνς της ήττας με 4-1 από την Νιουκάστλ και στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Παρί Σεν Ζερμέν – Νιουκάστλ Προγνωστικά

Διαβάστε επίσης: Η… καρδιά της συντρόφου του Πετρούσεφ για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό (pics)

Ο ανεβασμένος Ντεμπελέ, οι απουσίες της Νιούκαστλ και ο Εμπαπέ

Στο Παρίσι μεταμορφώνεται και επιθετικά βγάζει έναν ρυθμό που είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμος για τους αντιπάλους της. Θα είναι μεγάλο χτύπημα για την Παρί, να μείνει έξω από τους ομίλους, αντίθετα το πρότζεκτ της Νιούκαστλ, έχει ακόμη χρόνο και οι τραυματισμοί δημιουργούν σοβαρό άλλοθι.

Ο Χάουι δεν θα έχει στην διάθεση του, τον βασικό χαφ Λόνγκσταφ, τον φορ Γουίλσον τον βασικός αριστερός μπακ Μπερν τον βασικό στόπερ Μπότμαν, τους σημαντικούς χαφ Άντερσον, Γουίλοκ, τον αναπληρωματικό μπακ Τάργκετ, τους εξτρέμ Μπαρνς, Μέρφι και φυσικά τον Τονάλι. Ο Ενρίκε, τρίβει τα χέρια του, που βλέπει να παίρνει και ο Ντεμπελέ τα πάνω του. Αυτά τα παιχνίδια τα καθαρίζει ο Εμπαπέ, ο άσος στο 1,75.

Σαχτάρ – Αντβέρπ Προγνωστικά

Στην μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική

Για τον 8ο Όμιλο, η Σαχτάρ έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα και παρέμεινε στην μάχη για την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Αν κερδίσει σήμερα την Αντβέρπ, εξασφαλίζει πως ότι και να γίνει στο παιχνίδι στην Βαρκελώνη που θα γίνει αργότερα,  θα πάει να δώσει τελικό πρόκρισης στο Ντραγκάο. Ο αρχικός στόχος που ήταν η τρίτη θέση, θα έχει επιτευχθεί και με μία ισοπαλία, θα είναι όμως τεράστια επιτυχία για την Σαχτάρ, να παίξει για την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική, με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το πόσο καλύτερη ομάδα είναι από τους Βέλγους, φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι, όταν και γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο παιχνίδι που έχανε με 0-2. Η Αντβέρπ αντιμετωπίζει εκτός των αγωνιστικών και οικονομικά θέματα, απασχολούν πολλά πράγματα τον Φαν Μπόμελ ο άσος σε απόδοση 2,00.

Μπαρτσελόνα – Πόρτο Προγνωστικά

Υποχρεωμένοι να δουν πολύ σοβαρά το παιχνίδι με την Πόρτο

Για τον ίδιο όμιλο το γεγονός πως δεν κέρδισε η Μπαρτσελόνα την Βαγιεκάνο την έφερε πίσω στο πρωτάθλημα και δημιούργησε πίεση στον Τσάβι. Ο Λαπόρτα πολλές φορές έχει εκφραστεί με πολύ θετικά λόγια για τον εμβληματικό προπονητή της Μπάρτσα, τον στηρίζει με κάθε ευκαιρία, όμως ήδη έχουν βγει ρεπορτάζ για πιθανή αντικατάσταση του.

Σε κάθε περίπτωση, η πίεση που έχει δημιουργηθεί, θα αναγκάσει την Μπάρτσα, να καθαρίσει από σήμερα τον όμιλο, να σφραγίσει με νίκη πρόκριση και πρώτη θέση. Η λογική του ομίλου, λέει πως σήμερα κλειδώνει την πρώτη θέση η Μπάρτσα και θα πάει για τελικό η Πόρτο με την Σαχτάρ, την τελευταία αγωνιστική. Ο άσος στο 1,50.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19.45 Σαχτάρ- Αντβέρπ: 1 (2,00)

22.00 Μπαρτσελόνα-Πόρτο: 1 (1,50)

22.00 Παρί-Νιουκάστλ: 1 (1,75)

Πηγή: Bethome.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ