ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Live Streaming

Διαβολοβδομάδα στην Euroleague με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στο ΣΕΦ. Την Άλμπα Βερολίνου φιλοξενεί η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την 24η αγωνιστική της διοργάνωσης (21:15). 

Αντίδραση αναζητά στο αποψινό παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» το πάλεψαν στη Μαδρίτη, αλλά δεν τα κατάφεραν στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ. Κάπως έτσι, ήρθε η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για τους Πειραιώτες.  Οι μάχες με τις ισπανικές ομάδες δεν εξελίχθηκαν καλά για τον Ολυμπιακό, που θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague έπεσαν πλέον οι γηπεδούχοι, με ρεκόρ 12-11.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να αντιμετωπίσει και πάλι σημαντικές απουσίες, αφού εκτός είναι οι… δίδυμοι πύργοι, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεφ. Στα θετικά πως επιστρέφουν οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ θα κάνει ντεμπούτο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μόουζες Ράιτ.

«Τρέφουμε τον απόλυτο σεβασμό για την Άλμπα, τον προπονητή και το πρόγραμμά της. Πάντα παίζει στον ίδιο ρυθμό, ιδίως εντός έδρας ήταν πάντα δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, αφού πέρυσι πιο εύκολα κερδίσαμε στην έδρα τους. Μία φορά έχουμε χάσει κιόλας όταν είχα πρωτοέρθει. Έχει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που βασίζεται σε υψηλό τέμπο, στο πώς εκτελούν επιθετικά και αμυντικά. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος μαζί τους, να ελέγχεις τα ριμπάουντ και να προσέχεις τις κατοχές, γιατί αν κάνεις κακές επιλογές θα τρέξει στο τρανζίσιον», τόνισε ο Ελληνας τεχνικός για την αποψινή μάχη με την Άλμπα. 

Από την άλλη, η Άλμπα προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα. Καλή εμφάνιση από τους Γερμανούς, που έριξαν στο καναβάτσο την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Βέβαια, η Αλμπα παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, με ρεκόρ 5-18. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Γιοχάνες Τίμαν και Λούις Ολίντε. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ