Παίζοντας πάνω από 3.25, και η εξαίρεση του 1.92

Παίζοντας πάνω από 3.25, και η εξαίρεση του 1.92

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα από τη Γαλλία.

Είχαν περάσει αρκετές ημέρες από την τελευταία φορά που η στήλη βγήκε ζημιωμένη στο τέλος της ημέρας, αλλά η επιλογή στήριξης της Γκινγκάμπ αποδείχθηκε κακή επιλογή. Συμβαίνουν αυτά –duh /γνωστό τρικαλινό επιφώνημα- οπότε πάμε στα σημερινά με στόχο να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που μας χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό.

Έχει πολλά ενδιαφέροντα ματς το σημερινό πρόγραμμα και θα ανοίξω λίγο το παιχνίδι μου γιατί θεωρώ πως υπάρχουν ευκαιρίες που αξίζει να κυνηγηθούν.

Ξεκινάω από την έδρα της Ναντ, εκεί όπου θα διεξαχθεί το τρίτο φετινό ντέρμπι με την Ρεν. Ισοπαλία στο πρωτάθλημα με δύο γρήγορα γκολ, πρόκριση για την Ρεν στο Λιγκ Καπ και στα “καναρίνια” θα ήθελαν πολύ να μην έχουν και νέα απώλεια κόντρα στην γειτόνισσα. Το ότι το θέλουν βέβαια δεν σημαίνει αυτομάτως πως θα συμβεί κιόλας με την τελευταία νίκη τους στο ζευγάρι να χρονολογείται το 2013. Τόσο η μία όσο και η άλλη έχουν θεωρητικά ευκαιρία να πιέσουν για να καταλάβουν μια καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία, αλλά κακά τα ψέματα θα πρέπει να φτύσουν αίμα για να πάρουν θέση στην πεντάδα και να βγουν Ευρώπη (δεν ανοίγει φέτος η 6η θέση). Το Χ δεν θα είναι άσχημο ειδικά για τους φιλοξενούμενους, που γενικά έχουν ανακτήσει την χαμένη τους ψυχολογία και σήμερα είναι πλήρεις. Γεμάτη ομάδα, από την άλλη, έχει και η Ναντ. Κρατάω το Χ και όπως έγραψα και στο Foxbet.gr εάν σε κάποιον δεν φτάνει ο τριπλασιασμός τότε μπορεί να πάρει το combo του Χ με GG, ή εάν θέλει να παίξει πολύ πιο safe τότε να αγοράσει μόνο το αμφίσκορο, το οποίο επιβεβαιώνεται στα 7/7 τελευταία τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Νομίζω πως δεν θα με βγάλει χαμένο η διπλή επιλογή στο συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και είναι… μία η άλλη.

Κάνω μια στάση στην έδρα της Τουλούζ η οποία υποδέχεται το Στρασβούργο. Δεν σταματούν να πληρώνουν κόσμο οι φιλοξενούμενοι με τα φετινά τους αποτελέσματα αλλά και (δεν σταματούν) να κάνουν τον κόσμο τους να ονειρεύεται. Δύο ματς μακριά από το Europa League το σύνολο του Τιερί Λορέ (σ.σ είναι στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ), εξακολουθεί να τα πάει τούμπανα στην Ligue 1, αλλά σήμερα οι ενδείξεις δείχνουν πως θα προσφέρει ακόμη μία ισοπαλία στην κατηγορία. Ρεαλιστικά δεν μπορεί να πιέσει για έναν υψηλότερο τερματισμό, ενώ από την πλευρά της η Τουλούζ επιβάλλεται να ασκήσει πιέσεις από την μεριά της μιας και μόνο ασφαλής δεν μπορεί να αισθάνεται για την ώρα. Δεν της πάει το ματσάρισμα της TFC που έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και έξι μεταξύ τους ματς, ωστόσο στο γήπεδό της είναι λίγο πιο άνετη και τουλάχιστον δεν χάνει, με έξι ισοπαλίες (3Η-1Ν) στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Είναι πλήρεις οι δύο πλευρές -με σημαντική απουσία για το Στρασβούργο αυτή του πρώτου του σκόρερ, Λεό Μοτιμπά και σημαντική επιστροφή για την Τουλούζ τον Σανγκαρέ- οπότε στο μυαλό μου έχουν τύχες είτε ένα 0-0 είτε ένα 1-1.

Και πάμε και στα πιο δύσκολα. Μαρσέιγ – Μονακό στο “Βελοντρόμ”, σε ένα ζευγάρι που πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει φέτος η Μαρσέιγ με την μία γκέλα να διαδέχεται την άλλη, ενώ η Μονακό εξακολουθεί να μην ξέρει εάν θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία και του χρόνου, έχοντας παράλληλα περισσότερες ελπίδες να παίξει στην Ευρώπη μιας και είναι στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ με το μεγάλο φαβορί, την Παρί Σεν Ζερμέν, να έχει αποκλειστεί. Δεν τον τελείωσαν τον Ρούντι Γκαρσιά μέσα στις γιορτές, κανείς δεν ξέρει για πόσο ακόμη θα τον στηρίζουν με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια αποτελέσματα, την ώρα που στην Μονακό απαντούν με μεταγραφές στο πρώτο κάκιστο μισό της σεζόν. Ο Μπαλό-Τουρέ ήρθε από την Λιλ για να φτιάξει τα πράγματα στην αριστερή πτέρυγα την οποία μπορεί να οργώσει, ενώ στο ρόστερ πλέον υπάρχει και ο Σεσκ Φάμπρεγας που με την κλάση του μπορεί να κόψει στα δύο τις χαλαρές γαλλικές άμυνες. Πίσω ο Τιερί Ανρί βασίζεται πλέον στην εμπειρία του Νάλντο, ενώ εάν υπάρξουν και κάποιες επιστροφές από τους πολλούς απόντες τότε θα μιλάμε για μια άλλη ομάδα. Ευνοεί την Μονακό η παράδοση και είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω ακόμη κι αν χάσω με το διπλό σε επίπεδα τετραπλασιασμού.

Αυτά για σήμερα. Κυρίες και κύριοι, καλή τύχη και καλή Κυριακή σε όλους.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ