Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου

Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από το σημερινό κουπόνι.

Γεμάτο πρόγραμμα και σήμερα με αγωνιστική δράση στην Ευρωλίγκα και το γερμανικό πρωτάθλημα.

Θα ασχοληθούμε με τον αγώνα του Κάουνας, όπου η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία των δύο ομάδων στη διοργάνωση. Τόσο το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όσο και αυτό του Ρικ Πιτίνο θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά οχτάδας, αν και η Ζαλγκίρις είναι σε χειρότερη βαθμολογική θέση, κάτι που σημαίνει ότι μια ακόμα εντός έδρας ήττα μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πείσει κανέναν με τις εκτός έδρας εμφανίσεις του στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς έχει νικήσει μόνο την Μπουντούσνοστ και μετράει ρεκόρ 1-7, ενώ και η Ζαλγκίρις είναι πολύ κακή στο γήπεδο της με ρεκόρ 3-7, αλλά έχει χάσει πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Ο άσος που βρίσκουμε σε απόδοση 1.75 είναι ελκυστικός και θα τον προτιμήσουμε.

Επόμενη επιλογή μας είναι ένα ειδικό από τον αγώνα του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Παππάς δεν είναι σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια, καθώς στους τελευταίους τέσσερις αγώνες έχει πετύχει συνολικά 16 πόντους και ποτέ περισσότερος από 5. Το line είχε ανοίξει στους 7.5 και μπορεί να έχει πέσει στους 6.5 , αλλά αποτελεί ακόμα καλή επιλογή, καθώς ο χρόνος του Έλληνα γκαρντ αναμένεται να μειωθεί με το ντεμπούτο του Κιλπάτρικ και την επιστροφή του Αντετοκούνμπο.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ