Ολοταχώς για τον τίτλο η Ντόρτμουντ

Ολοταχώς για τον τίτλο η Ντόρτμουντ

Οι προτάσεις του Δ. Σεραφειμίδη από τη Γερμανία.

Καλή σας μέρα. Η Πόρτο δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Μορεϊρένσε και έτσι χάσαμε το ποντάρισμα. Ωστόσο, επιβεβαιώθηκε η επιλογή από το ματς στην Ουαλία και έτσι δεν μας προκάλεσε μεγαλύτερη θλίψη η Παρασκευή.
Πρόγραμμα Σαββάτου και παραδοσιακά υπάρχουν πολλές επιλογές με παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Χόφενχαϊμ. Η πρωτοπόρος Μπορούσια, μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο μεσοβδόμαδα, έχει ως μοναδικό στόχο πλέον την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στο +7 από Γκλάντμπαχ και Μπάγερν και τα πάντα είναι στα… πόδια της.
Σήμερα υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη, αλλά ντεφορμέ Χόφενχαϊμ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 8η θέση και πληρώνουν ακριβά την αστάθεια και τα πολλά κενά στην άμυνα.

Έτσι λοιπόν, έχει αξία το 1 & over 2.5 που προσφέρεται σε απόδοση λίγο πιο πάνω από τον διπλασιασμό.

Δεύτερη επιλογή είναι από το ζευγάρι Ουνιόν Βερολίνου-Σάντχαουζεν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα (3-2) στην έδρα της Σαν Πάουλι και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να πατήσουν και πάλι στην πρώτη τριάδα. Μπροστά στον κόσμο τους είναι σχεδόν πάντα αξιόμαχοι, ενώ μέχρι στιγμής διαθέτουν το καλύτερο ρεκόρ εντός έδρας στην κατηγορία με (7-3-0) σε δέκα παιχνίδια. Από την άλλη, η Σάντχαουζεν παλεύει για την παραμονή, αλλά έχει δεδομένες αδυναμίες όταν παίζει μακριά από την έδρα της, έχοντας μόλις μία νίκη σε δέκα ματς.
Δεν επιλέγουμε το σημείο, αλλά τα δύο γκολ και πάνω για την Ουνιόν.
*Αξίζει να αναφερθεί πως στα τελευταία τέσσερα εντός έχει ισάριθμες νίκες (2-0 με Κολωνία), (2-0 με Μπόχουμ), (3-1 με Ντάρμσταντ) και (4-0 με Γκρόιτερ).

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ