Το 2.25 ως ένδειξη σεβασμού

Το 2.25 ως ένδειξη σεβασμού

Οι προτάσεις του Κ. Φίλιου από το κουπόνι της Πέμπτης.

Ο Άγιαξ έκανε πάλι το… θαύμα του, άξιζε μάλιστα να κερδίσει με ευρύτερο σκορ, αλλά και το 2-1 ήταν αρκετό να της δώσει την πρόκριση, αλλά και να επιβεβαιώσει το Over 2,5 & G/G. Απόψε το… μενού περιλαμβάνει Γιουρόπα Λιγκ, ως είθισται, ημέρα Πέμπτη.

Σκέφτηκα αρκετά να ποντάρω στην πρόκριση Άιντραχτ, όμως τελικά θεωρώ πως το 3.15 δεν αξίζει τον κόπο, αφού αν δεχτεί γκολ από την πληθωρική επίθεση της Μπενφίκα θα χρειαστεί τουλάχιστον τρία για να το περάσει.

Θα ασχοληθώ με το Τσέλσι – Σλάβια. Η γηπεδούχος τα πηγαίνει περίφημα στο Γιουρόπα Λιγκ, παρότι ο προπονητής Σάρι έχει κάνει ροτέισον στα περισσότερα παιχνίδια, ουσιαστικά έχει φτάσει… ακόμα έως τα προημιτελικά. Της πάει η διοργάνωση στην οποία «τρέχει» αήττητο 14 αγώνων (13-1-0). Η Σλάβια αναμένεται να κατακτήσει το τσεχικό πρωτάθλημα, ενώ για να φτάσει στους «8» απέκλεισε Γκενκ και Σεβίλλη, αξίζει τον σεβασμό μας. Δεν θα το πάω στα άκρα, καθώς δεν γνωρίζω το βαθμό στον οποίο θα κάνει αλλαγές η γηπεδούχος, όμως θεωρώ πως ένα γκολ το έχουν οι Τσέχοι στο Λονδίνο, ενώ πολύ δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ