Η… συνήθεια της Φιτέσε δίνει το 2.60

Η… συνήθεια της Φιτέσε δίνει το 2.60

Οι προτάσεις του Κ. Φίλιου από το κουπόνι της Κυριακής.

Προτελευταία αγωνιστική στην Eredivisie, με όλα τα μέτωπα ανοιχτά, στις μάχες για τίτλο, ευρωπαϊκή έξοδο και παραμονή. Το αξιοπερίεργο είναι πως δεν υπάρχουν εξάποντα στα 9 ζευγάρια, δηλαδή καμία ομάδα δεν αντιμετωπίζει αντίπαλο με τον ίδιο στόχο.

Το πρώτο σημείο που ξεχώρισα ήταν το διπλό της Έμεν, όμως το ρεπορτάζ δεν βοηθάει. Ο MVP της φετινής σεζόν, Άνκο Γιάνσεν, ταλαιπωρείται από τραυματισμό και είναι σε θέση να αγωνιστεί μόνο σε ένα από τα δύο εναπομείναντα ματς. Σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή στην ιστοσελίδα της ομάδας θα μείνει στον πάγκο απόψε για να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική στο εντός με Γκρόνινγκεν, οπότε αυτό είναι και μία ένδειξη για το ποιο από τα δύο ματς θα διεκδικήσει περισσότερο. Το αφήνουμε, παρότι στη Βίλεμ γίνανε μαλλιά-κουβάρια μετά την απώλεια του Κυπέλλου.

Πάμε σε ένα γειτονικό ντέρμπι, όπου η πιο ισχυρή Φιτέσε υποδέχεται την Ντε Γκράαφσαπ. Η ομάδα του Άρνεμ είναι ισχυρή μπροστά στο κοινό της και έχει ηττηθεί μόνο από τον Άγιαξ, σε 16 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα (9-6-1). Το παράδοξο είναι πως στις 11 από τις 12 τελευταίες από αυτές δέχτηκε γκολ. Με νίκη «καθαρίζει» αναφορικά με τη συμμετοχή στα πλέι οφ Ευρώπης. Η Ντε Γκράαφσαπ θα τα δώσει όλα για την απευθείας παραμονή (στο -3), αλλά έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, καθώς ακολουθεί ο Άγιαξ (εντός). Θα βρει χώρους, συνήθως σκοράρει εκτός έδρας, μπορεί να το κάνει και σήμερα, έστω κι αν δεχτεί 4 γκολ.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ