Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα: Ποια θα προκριθεί στον τελικό του Γουέμπλεϊ;

Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα: Ποια θα προκριθεί στον τελικό του Γουέμπλεϊ;

Η ημιτελική φάση των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ, συνεχίζεται σήμερα (14/05) με μια αναμέτρηση.

Σημαντικότατη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή (14/05), σχετικά με την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Γουέστ Μπρομ και Άστον Βίλα διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του «Γουέμπλεϊ». Στον πρώτο ημιτελικό, η Άστον Βίλα κέρδισε με 2-1. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν είναι σε ισχύ. Το παιχνίδι λοιπόν έχει τεράστιο ενδιαφέρον και αγωνιστικά, αλλά και για το στοίχημα.

Η Γουέστ Μπρομ αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο σήμερα. Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας, πάει να τα χαλάει όλα τον τελευταίο καιρό. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δέχεται με ευκολία γκολ, και κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο σήμερα. Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να βρουν γκολ, και επιθετικά έχουν ικανότητες. Άλλωστε, έχουν σκοράρει στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια τους. Το κίνητρο είναι μεγάλο για τη Γουέστ Μπρομ, που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άστον Βίλα από την άλλη, θα αγωνιστεί σήμερα με την ψυχολογία στα ύψη. Οι «Χωριάτες» ήταν πολύ καλοί στον πρώτο ημιτελικό και με τη νίκη τους πήραν προβάδισμα πρόκρισης. Μετράνε μόλις μία ήττα, στα 14 πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν, και είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση. Στην κανονική διάρκεια βγήκαν πέμπτοι, τέσσερις πόντους πίσω από τη Γουέστ Μπρομ. Ωστόσο, κατάφεραν να την κερδίσουν στο πιο σημαντικό παιχνίδι. Απόψε, η Άστον Βίλα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμά της, και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ». Η ιστορική ομάδα ονειρεύεται την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια και θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει.

Το preview του αγώνα Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα είναι διαθέσιμο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε την ανάλυση και την εκτίμηση του Γουέστ Μπρομ – Άστον Βίλα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ