NBA Playoffs: Θα μείνουν ζωντανοί οι Μπακς του Αντετοκούνμπο;

NBA Playoffs: Θα μείνουν ζωντανοί οι Μπακς του Αντετοκούνμπο;

Τα ξημερώματα της Κυριακής (26/05), οι Ράπτορς υποδέχονται τους Μπακς στο Game 6 των τελικών της Ανατολής.

Ένα βήμα πριν από την πρόκριση στους τελικούς του NBA βρίσκονται οι Ράπτορς. Οι «Δεινόσαυροι» προηγούνται με 3-2 στη σειρά με τους Μπακς και χρειάζονται μια νίκη για να προκριθούν. Από την άλλοι, οι Μπακς δεν πρόκειται να πέσουν έτσι απλά. Άλλωστε, η συμμετοχή στους NBA Finals αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του. Τα ξημερώματα της Κυριακής, περιμένουμε μεγάλη μάχη στο Τορόντο.

Οι Ράπτορς έχουν κάνει την ολική ανατροπή στη σειρά. Εκεί που έχαναν με 2-0, κατάφεραν να πάρουν τρεις συνεχόμενες νίκες και πλέον έχουν πάρει κεφάλι στο σκορ. Εφόσον κερδίσουν σήμερα, στην έδρα τους, παίρνουν το εισιτήριο για τους τελικούς με τους Γουόριορς. Με τον Καουάι Λέοναρντ να κάνει πράγματα και θαύματα, πέτυχαν το break στο Μιλγουόκι και μπορούν να τελειώσουν τη δουλειά στο «σπίτι» τους. Σίγουρα, το ματς δεν είναι εύκολο, αλλά με την ψυχολογία στα ύψη το Τορόντο θα επιδιώξει να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Ωστόσο, τα «Ελάφια» του Μιλγουόκι θα τα δώσουν όλα για να μείνουν ζωντανά. Με νίκη, η σειρά επιστρέφει στην έδρα τους και όλα θα κριθούν στο Game 7. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει ότι οι Μπακς έχασαν χρυσή ευκαιρία στο προηγούμενο παιχνίδι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι καλός, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια από τους συμπαίκτες του, και από παίκτες-κλειδιά, όπως ο Μίντλετον. Το ματς είναι δίχως αύριο για το Μιλγουόκι, που οφείλει να κάνει break στο break για να μην αποχαιρετήσει τη διοργάνωση και το όνειρο των τελικών.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε καθημερινά τα previews των αναμετρήσεων του NBA. Οι αναλύσεις, με χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά, και τα προγνωστικά για τα παιχνίδια, ανεβαίνουν στη διάρκεια της ημέρας και προσφέρονται στους λάτρεις του «μαγικού κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ