Raptors – Warriors: Οι τελικοί του NBA ξεκινάνε!

Raptors – Warriors: Οι τελικοί του NBA ξεκινάνε!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής αρχίζουν οι NBA Finals 2019, με τους Raptors να υποδέχονται τους Warriors.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, το NBA, μπήκε στην τελική του ευθεία. Ήρθε η ώρα, να ξεκινήσουν οι τελικοί, με τους Raptors να αντιμετωπίζουν τους Warriors. Οι «Δεινόσαυροι» έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Εκτός από την αγωνιστική πλευρά, υπάρχει και το στοίχημα που παίρνει «φωτιά» σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Τα προγνωστικά NBA αυτές τις ημέρες, παρουσιάζουν ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι Raptors έφτασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους τελικούς του NBA. Ξέρουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο για την κούπα, αλλά θα τα δώσουν όλα. Προέρχονται από σπουδαία πρόκριση επί των Μιλγουόκι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, πέτυχαν τέσσερις σερί νίκες, και ανέτρεψαν το αρχικό 2-0. Προηγουμένως, είχαν αποκλείσει το Ορλάντο και τη Φιλαδέλφεια. Ηγέτης τους φυσικά, ο φοβερός και τρομερός Καουάι Λέοναρντ.

Οι πρωταθλητές Warriors από την άλλη, θέλουν να κατακτήσουν τον τρίτο σερί τίτλο. Για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, αγωνίζονται με μειονέκτημα έδρας στους τελικούς. Ωστόσο, έχουν τον τρόπο για να φέρουν τη σειρά στο «σπίτι» τους. Ο Κέβιν Ντουράντ θα απουσιάσει από τα πρώτα ματς και είναι άγνωστο αν θα προλάβει να παίξει σε κάποιον τελικό. Το ίδιο και ο Κάζινς. Όμως, το Γκόλντεν Στέιτ έχει σε τρομερή φόρμα τον Στεφ Κάρι!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά τα previews των πιο σημαντικών αγώνων του NBA. Τελευταία νέα, αναλύσεις, στατιστικά και εκτιμήσεις, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ