Ατλέτικο Παραναένσε – Φορταλέζα: Οι γηπεδούχοι το προβάδισμα για τους «8»!

Ατλέτικο Παραναένσε – Φορταλέζα: Οι γηπεδούχοι το προβάδισμα για τους «8»!

Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας, η Ατλέτικο Παραναένσε φιλοξενεί τη Φορταλέζα.

 

Σε υψηλό τέμπο διατηρείται η δράση στη Βραζιλία, όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη, ενώ έχουμε και αναμετρήσεις για το κύπελλο. Η διοργάνωση έχει φτάσει στη φάση των «16» και μαγνητίζει τα προγνωστικά για το στοίχημα. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται τη Φορταλέζα. Το πρώτο ματς, έληξε 0-0.

Το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Βραζιλίας, έχει η Ατλέτικο Παραναένσε. Κατάφερε να φύγει αλώβητη από την έδρα της σημερινής της αντιπάλου και επιθυμεί να τελειώσει τη δουλειά στο «σπίτι» της. Προέρχεται από το εμφατικό 3-0 επί της Φλουμινένσε, που την ανέβασε στη δέκατη θέση της Serie A. No Goal τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Η Φορταλέζα από την άλλη, δεν έχει κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη 14η θέση, με επτά βαθμούς σε επτά αγώνες. Την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε με 2-0 από τη Φλαμένγκο. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε, έληξαν Under 2.5. και No Goal. Ψάχνει την υπέρβαση απόψε για να περάσει στα προημιτελικά.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Ατλέτικο Παραναένσε – Φορταλέζα. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ