Βραζιλία – Ονδούρα: Πρόβα για το Κόπα Αμέρικα χωρίς τον Νεϊμάρ!

Βραζιλία – Ονδούρα: Πρόβα για το Κόπα Αμέρικα χωρίς τον Νεϊμάρ!

Η Βραζιλία υποδέχεται την Ονδούρα στο Πόρτο Αλέγκρε, λίγο πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα 2019.

Πρόβα τζενεράλε για το Κόπα Αμέρικα 2019, θα πραγματοποιήσει σήμερα η Βραζιλία. Η «Σελεσάο» υποδέχεται την Ονδούρα στο Πόρτο Αλέγκρε, στις 22:00. Το ματς, εκτός από την αγωνιστική πλευρά, παρουσιάζει ενδιαφέρον και σχετικά με το στοίχημα. Φυσικά, οι bookmakers δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους, που υπερέχουν κατά πολύ σε ποιότητα.

Η Βραζιλία καλείται να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και να βρει τα πατήματά της, μετά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ. Ο ηγέτης της «Σελεσάο» γύρισε τον αστράγαλό του, στο φιλικό με το Κατάρ, και θα χάσει το Κόπα Αμέρικα. Να θυμίσουμε ότι οι Βραζιλιάνοι φιλοξενούν τη διοργάνωση και οι στοιχηματικές τους θεωρούν φαβορί για τον τίτλο. Ο Γουίλιαν αντικατέστησε τον Νεϊμάρ στην αποστολή της ομάδας, κερδίζοντας στο… νήμα τον Βινίσιους.

Η Ονδούρα από την άλλη, δεν φημίζεται για τη δυναμική της. Παρόλα αυτά, κέρδισε πρόσφατα τον Παναμά με 1-0, σε φιλικό. Επίσης, έμεινε αήττητη απέναντι σε Εκουαδόρ (0-0) και Παραγουάη (1-1). Βέβαια, δεν έχει νίκη εδώ και τρία παιχνίδια και οι αγώνες της είναι «κλειστοί». Το Under 2.5 εμφανίστηκε στις έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις τς. Μπορεί να αποτελέσει ένα καλό τεστ για τη Βραζιλία.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Βραζιλία – Ονδούρα. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ