Τις επηρέασε η διακοπή

Τις επηρέασε η διακοπή

Διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασαν Έλφσμποργκ και Χέλσινγκμποργκ στην επιστροφή τους.

Στις 20:00, στην Μπόρας Αρένα, η Έλφσμποργκ υποδέχεται την Χέλσινγκμποργκ στον αγώνα που κλείνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του Σουηδικού πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος Έλφσμποργκ κατατάσσεται 8η στο βαθμολογικό πίνακα με 17 βαθμούς και 17-19 τέρματα. Μετά από ένα μήνα σχεδόν διακοπή επέστρεψε νωχελική στον αγώνα με την προτελευταία Φάλκενμπεργκ και μοιραία ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας, δεχόμενη το καθοριστικό τέρμα στο 78ο λεπτό.

Αντιθέτως η Χέλσινγκμποργκ επέστρεψε ενδυναμωμένη από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε πολύ σημαντική (βαθμολογικά και ψυχολογικά) νίκη 0-1 στην έδρας της 11ης Έρεμπρο και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Ράσμους Γιόνσον στο 38ο λεπτό. Με τη νίκη της αυτή αναρριχήθηκε στην 13η θέση με 13 πόντους και βρίσκεται πλέον στο +2 από τη θέση που οδηγεί στα playout και στο +3 από τις θέσεις του υποβιβασμου. Τη χρειαζόταν αυτή τη νίκη η Χέλσινγκμποργκ καθώς είχαν προηγηθεί εννιά αναμετρήσεις δίχως “τρίποντο”. Σε αυτό το διάστημα ηττήθηκε πέντε φορές και έμεινε στην ισοπαλία σε τέσσερις περιπτώσεις.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Έλφσμποργκ – Χέλσινγκμποργκ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ