Με άνεση Σβιτόλινα και Γιαστρέμσκα

Με άνεση Σβιτόλινα και Γιαστρέμσκα

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το κουπόνι του τένις.

Ξεκίνημα στο Αμερικανικό όπεν τη Δευτέρα, με τους αγώνες να ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και να ολοκληρώνονται τις πρωινές ώρες της επόμενης για την Ελλάδα. Η πρώτη ημέρα έχει στο πρόγραμμα 64 αναμετρήσεις και από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζει το ματς της Μαρίας Σάκκαρη με την Καμίλα Τζόρτζι. Φέντερερ και Τζόκοβιτς θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους, ενώ για όσους φίλους πρόλαβαν το προτεινόμενο στοίχημα στο head to head της Σάκκαρη με την Μλαντένοβιτς, είναι γεγονός πως υπάρχουν καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, μιας και η Γαλλίδα έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή απέναντι στην Κέρμπερ και φυσικά η Μαρία είναι φαβορί με την Ιταλίδα. Έχουμε μπροστά μας δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εβδομάδες γεμάτες τένις! Πάμε στις τρεις επιλογές για την Δευτέρα.

Κολσράιμπερ – Πούιγ: Είναι γεγονός πως ο Πούιγ έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδό του, οπότε περιμένω να φτάσει στη νίκη (1.45). Από αυτό το ματς ζητάω μόνο να ξεκινήσουν ισορροπημένα και να φτάσουν σε σκορ 2-2 μετά τα πρώτα 4 γκέιμ στο 1ο σετ. Ο Κολσράιμπερ θα μπει δυνατά, θα έχει λογικά καλό πρώτο σετ (είναι από τους ποιοτικότερους βετεράνους), αλλά δεν εμπιστεύομαι τη φυσική του κατάσταση, οπότε αμφιβάλω αν θα μπορέσει να παλέψει για ώρες στη συνέχεια.

Νικουλέσκου – Γιαστρέμσκα: Δεν είναι κακή παίκτρια η Νικουλέσκου, τίμιο Νο 105 στον κόσμο, ωστόσο ήταν εκτός δράσης για 2 μήνες, ενώ δεν έχει αγωνιστεί σε σκληρή επιφάνεια από τα τέλη Μαρτίου! Η Γιαστρέμσκα αποτελεί ένα από τα νέα αστέρια. Εξαιρετική στα 19 της, νίκησε τις Αζαρένκα, Κένιν, Κόντα και Βοζνιάκι μέσα στο καλοκαίρι. Έχει υψηλές βλέψεις και πιστεύω πως θα έχει έστω ένα εύκολο σετ, για να καλύψει το χάντικαπ. Ένα σκορ τύπου 6/4, 6/2 θα πρασινίσει την επιλογή.

Σβιτόλινα – Οσουίγκβε: Μια γυναίκα απέναντι σε ένα κορίτσι. Η Οσουίγκβε είναι 17 ετών, με εξαιρετικές εντυπώσεις στα Τζούνιορ πριν δύο χρόνια, αλλά η διαφορά από την Σβιτόλινα (Νο 5 του κόσμου) είναι σημαντική. Η Οσουίγκβε διακρίνεται στο γρασίδι και στη σκληρή επιφάνεια δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Επικράτησε της Τομπίτα (Νο 1.090) με 6/4, 6/2 πρόσφατα, ενώ έχασε από την Λεμπ (Νο 295) με 4/6, 6/4, 6/1. Η Σβιτόλινα θα προσπαθήσει να τελειώσει το ματς σύντομα και να μην χάσει ιδιαίτερη ενέργεια.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ