Σε Βραζιλία και Παραγουάη το ενδιαφέρον

Σε Βραζιλία και Παραγουάη το ενδιαφέρον

Οι προτάσεις του Φ. Διαμαντίδη από το σημερινό κουπόνι.

Μια κλασσική Δευτέρα η σημερινή, με παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας, το «παραδοσιακό» που ανοίγει την αυλαία της καθιερωμένης εμβόλιμης στην Β’ Βραζιλίας, αλλά και παιχνίδια για την Παραγουάη.

Στην Α’ Βραζιλίας η Μποταφόγκο υποδέχεται την (σχεδόν) καταδικασμένη Αβάι. Κάκιστη η ομάδα του Ρίο τον τελευταίο καιρό, την κολακεύει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο γήπεδο της πρόσφατα από την Φλαμένγκο. Επιβάλλεται όμως να πάρει το αποψινό, εάν θέλει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν θα πάω με το ενδεχόμενο του άσσου, αλλά θα κρατήσω τα «2-3 γκολ» στο παιχνίδι αυτό. Το στατιστικό αυτό έχει επαληθευτεί στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια!

Πάμε και στα υπόλοιπα, κάνοντας την σούμα στο τέλος. Στην δεύτερη κατηγορία, η Κουιαμπά υποδέχεται την Αμέρικα Μινέιρο. Αμφότερες σε φόρμα, όμως οι γηπεδούχοι βρίσκονται ένα «κλικ» πιο πάνω στον τομέα αυτό. Σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία και δεν βρίσκω τον λόγο να χάσουν απόψε.

Στην Παραγουάη, η πρωταθλήτρια Ολίμπια βρίσκεται στο +4 από την Λιμπερτάδ. Η τελευταία αγωνίζεται νωρίτερα (υποδέχεται την Ντίας), κερδίζει και μειώνει στον πόντο. Το άγχος περνάει στην πλευρά της Ολίμπια, η οποία επιβάλλεται να φύγει με το διπλό από το «εξοχικό.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ