Ήφαιστος Λήμνου-Κολοσσός Ρόδου: Λεφτά μέσα από τις έδρες

Ήφαιστος Λήμνου-Κολοσσός Ρόδου: Λεφτά μέσα από τις έδρες

Ο Τόλης Λεούσης γράφει για τα Ήφαιστος Λήμνου-Κολοσσός Ρόδου και Λαύριο-ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας με μία δυάδα μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήφαιστος Λήμνου-Κολοσσός Ρόδου (15:30): Τα πήγαμε καλά χτες. Είμαι ως ένα σημείο ευχαριστημένος από την εβδομάδα που πέρασε και ενθουσιασμένος από αυτά που πρόσφερα χτες. Ενα ματς με τέσσερις διαφορετικές επιλογές. Που πέρασαν όλες και όποιος τις ακολούθησε είχε ένα όμορφο ταμείο. Πολλά ταμεία. Έτσι είναι όμως. Μία μέρα θα πάμε τέλεια και την άλλη θα έρθει η κατραπακιά. Άρα μην πετάμε στα σύννεφα και ας συνεχίσουμε απτόητοι στα προγνωστικά στοιχήματος μας. Πάμε να δούμε την δυάδα μας που έρχεται απο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήφαιστος Λήμνου-Κολοσσός Ρόδου (15:30): Δύο  νησιώτες σε μία μάχη με τεράστιο ενδιαφέρον. Μου έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις του Τσαϊρέλη πριν το ματς που έλεγαν ας αφήσουμε τα λόγια και ήρθε η ώρα για πράξεις. Και αυτό γιατί φέτος ο Ήφαιστος, παρότι έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, μία γεμάτη πάντα έδρα, δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θα ήθελε και ο ίδιος ο Μπούμπουρας, ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Το 5-5 σε 10 αγωνιστικές είναι φτωχό, την ώρα που  Κολοσσό Ρόδου, ακολουθεί με 4-6.

Και φανταστείτε ότι οι Ροδίτες είναι ομάδα που αρχικά ξεκίνησε για να σώσει την κατηγορία και βλέπουμε. Πιστεύω στην αντίδραση του Ηφαίστου και λέω να πάμε στοίχημα με τον άσο στο -3,5 που είναι στο 1,67 από την Stoiximan.

Λαύριο-ΠΑΟΚ (17:00): Τι θα δούμε σε αυτό το ματς; Σίγουρα θα έχει ένταση. Από την άλλη το ζητούμενο είναι να δούμε και τι κάνουν οι δύο αυτοί αντίπαλοι τόσο καιρό. Αξίζει αρχικά να πούμε ότι το στοίχημα για τον ΠΑΟΚ είναι το πως θα διατηρήσει την φυσική του κατάσταση εξαιτίας των πολλών αγώνων που παίζει. Η Ευρώπη τον κουράζει, δεν του φέρνει αποτελέσματα και του δυσχεραίνει τη θέση στην βαθμολογία της Α1. Ως ένα σημείο είναι λογική η 11η θέση, με το Λαύριο να έχει δύο παραπάνω νίκες και με 15 πόντους να βρίσκεται 6ο!

Και αυτό συμβαίνει επειδή για μία ακόμα σεζόν, ο Σερέλης έχει βρει τους Αμερικάνους που κάνουν την διαφορά και είναι ικανοί να τον εκτοξεύσουν. Στο δια ταύτα όμως. νομίζω ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 0-5 μακριά από την Θεσσαλονίκη και το βαρίδι αυτό είναι ασήκωτο για τις πλάτες του Χαραλαμπίδη και των παικτών. Νομίζω ότι θα ρολάρει μία και καλή όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας του. Θα πάω λοιπόν στον καθαρό άσο που τον βρίσκουμε στο 1,62 μέσω της Stoiximan. Γιατί όχι;

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ