Οδηγός η φόρμα των ομάδων

Οδηγός η φόρμα των ομάδων

Μια τριαδούλα - φωτιά από το αποψινό κουπόνι στο στοίχημα.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Έγιναν παιχνίδια χθες; Και που έγιναν τα πήρε κανείς χαμπάρι; Ειλικρινά δε νομίζω ότι είναι και το πιο σύνηθες να επιλέγει κάποιος μια τριάδα στο παμε στοιχημα και όλα τα ματς να λήγουν χωρίς γκολ! Τρία 0-0 έγιναν χθες και χωρίς γκολ, ταμείο δεν πρόκειται να πας, παρά μόνο αυτοί που κυνηγούν τις ισοπαλίες.

Εγώ σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκω. Σπάνια πρέπει να έχω ποντάρω, ένα παιχνίδι να λήξει ισόπαλο. Σπάνια. Σήμερα το μενού έχει προκριματικά από το Europa Conference League, τα οποία θα αφήσω στην ησυχία τους. Είναι ο πρώτος προκριματικός γύρος και οι περισσότερες ομάδες, είναι άγνωστες. Μπορεί προσωπικά να παίξω κάποιο Fun Bet, αλλά τα ματς δεν προσφέρονται για κάτι περισσότερο, μέχρι να μπουν ΠΑΟΚ και Άρης.

Διαβάστε επίσης: Ένας χρόνος Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ο σκόρερ, το ΟΑΚΑ και το όνειρο του ΝΒΑ(vids)

Αντιθέτως, υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική από το πρωτάθλημα της Β’ Νορβηγίας, στο οποίο αν μη τι άλλο, όλοι μας έχουμε σχηματίσει εικόνα για τις ομάδες. Γιατί πολύ απλά, εδώ και ένα δίμηνο περίπου μας συνοδεύουν στα παρολί μας. Πάμε να δούμε τις προτάσεις.

Ράουφος – Μιοντάλεν προγνωστικά

Έχει πάρει την κάτω βόλτα η Μιοντάλεν και από εκεί που βάδιζε από επιτυχία σε επιτυχία, τώρα δεν μπορεί να σταυρώσει ούτε πόντο. Μετρά πέντε σερί ήττες, τέσσερις για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο. Από την άλλη, η Ράουφος ακολουθεί εκ διαμέτρου αντίθετη διαδρομή.

Το ξεκίνημά της στον φετινό μαραθώνιο δεν λήταν καλό, αλλά τώρα έχει πάρει τα πάνω της και στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Η φόρμα με οδηγεί στον «άσο και θα τον τιμήσω, γιατί η απόδοση του είναι αρκετά καλή (1,98).

Σόγκνταλ – Φρέντρικσταντ

Και οι δύο ομάδες συγκαταλέγονται στις αγαπημένες μου, αφού συχνά πυκνά, δικαιώνουν τη στήλη. Είναι ομάδες που δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους επιδόσεις και χαρακτηριστικό σε αυτό που γράφω είναι το τελευταίο ματς της Φρέντρικσταντ, όπου κέρδιζε με 2-0 την Ασάνε και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η Σόγκνταλ από την πλευρά της είναι ομάδα που τα goal/goal τα έχει για πλάκα. Μετρά εννέα στα 10 τελευταία της ματς.

Οπότε δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη εάν στο σημερινό ματς, σκοράρουν και οι δύο ομάδες και σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Το συνδυαστικά στοίχημα, «πληρώνει» 1,80.

Γκορούντ – Σάντνες

Δεν χρειάζεται να σας γράψω πολλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δύο ομάδες που χαίρονται το ποδόσφαιρο και τα γκολ στα ματς τους, μπαίνουν βροχή. Έχουμε και λέμε. Η Γκορούντ μετρά πέντε over 2,5 (τα τέσσερα over 3,5) σε έξι ματς, ενώ η Σάντνες προέρχεται από τέσσερα σερί over 2,5 σε συνδυασμό με goal/goal.

Δύσκολα το μεταξύ τους ματς δεν θα έχει γκολ μια νομίζω ότι το ρίσκο με το over 3,5 είναι τόσο μεγάλο. Η απόδοση στο να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ είναι 2,25. Δεν την λες και άσχημη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00  ΡΑΟΥΦΟΣ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ: 1 (1,98)

19:00 ΣΟΓΚΝΤΑΛ – ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ: Οver 2,5 & G/G (1,80)

19:00  ΓΚΟΡΟΥΝΤ – ΣΑΝΤΝΕΣ: Οver 3,5 (2,25)

Το άρθρο του Ηρακλή Αντύπα και άλλων κορυφαίων tipsters εδώ: https://www.bethome.gr/antypas-prognostika-odigos-h-forma-twn-omadwn/

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ