Και πάλι από σκόρερς μέχρι πλάγια άουτ…

Και πάλι από σκόρερς μέχρι πλάγια άουτ…

Επειδή μας πήγε καλά χθες στα προγνωστικα μουντιαλ, την ίδια ακριβώς διαδρομή θα ακολουθήσω και σήμερα, στα δύο παιχνίδια που υπάρχουν από το Μουντιάλ

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Επιτέλους μια καλή μέρα για στοιχημα. Δεν ήταν τέλεια, αλλά όταν περνά το ένα από τα δύο Bet Builder με απόδοση 4,60, δε γίνεται να γκρινιάξεις. Στο Αργεντινή – Αυστραλία, όλα πήγαν τέλεια. Και κέρδισε η Αργεντινή και σκόραρε ο Άλβαρες και σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο γκολ και η Αυστραλία κέρδισε περισσότερα από 17 πλάγια άουτ.

Στο Ολλανδία – ΗΠΑ, δεν μας έκανε το χατίρι. Για πρώτη φορά στο Μουντιάλ, ο Γκάμπο δεν σκόραρε και πήγε στράφι η πρόκριση της Ολλανδίας και τα over 18,5 πλάγια άουτ των ΗΠΑ. Η απόδοση σε αυτό το παρολί ήταν 5,20.

Μπορεί να απορεί κανείς με την επιλογή των αράουτ, αλλά μετά το μακελειό των πρώτων αγωνιστικών, άρχισε να κοιτάζω και άλλα στοιχήματα. Και έπεσε το μάτι του στα πλάγια άουτ. Δύο απόδοση μπορεί να δίνει ο «άσος», την ίδια απόδοση και αν μια ομάδα εκτελέσει 19 αράουτ. Ειδικά αν μιλάμε για το αουτσάιντερ, όπως συνέβη χθες με την Αυστραλία και την Αμερική. Αφήστε, που τα μετράς κατά την διάρκεια των αγώνων, λες και έχεις ποντάρει πόσα ταξί θα περάσουν από το δρόμο το επόμενο δεκάλεπτο…

Επειδή μας πήγε καλά χθες στα προγνωστικα μουντιαλ, την ίδια ακριβώς διαδρομή θα ακολουθήσω και σήμερα, στα δύο παιχνίδια που υπάρχουν από το Μουντιάλ.  Θα περιμένουμε, νίκες, προκρίσεις και πλάγια άουτ.

🏆 Μουντιαλικό διπλό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός ▶️ FREE-MUNDIAL

Γαλλία – Πολωνία προγνωστικά

Οι Πολωνοί προκρίθηκαν στο τσακ, επειδή ούτε η Αργεντινή τους έβαλε τρίτο γκολ και οι Σαουδάραβες μείωσαν σε 2-1 στο ματς με το Μεξικό. Τώρα θα παλέψουν για το θαύμα, αλλά όπως και να το κάνουμε στη φάση των νοκ άουτ, αυτά δεν συμβαίνουν εύκολα. Στους ομίλους, κάνουμε άλλη κουβέντα.

Το μόνο που θέλω από την παρέα του Λεβαντόφσκι είναι να εκτελέσουν 18 πλάγια άουτ στο Γαλλία – Πολωνία. Στα υπόλοιπα, οι Γάλλοι ας κάνουν τη δουλειά. Θα ποντάρω στη νίκη τους, να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ και να επιστρέψει στα γκολ ο Εμπαμπέ.

Το συγκεκριμένο Bet Builder έχει απόδοση 3,85. Συμπαθητική…

Αγγλία – Σενεγάλη προγνωστικά

Και στο ματς Αγγλία – Σενεγάλη θα «χτίσουμε» στοίχημα και ευελπιστώ να βρει επιτέλους τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Κέιν. Στους ομίλους δεν σκόραρε, τώρα που τα ματς είναι πιο απαιτητικά, πρέπει ο επιθετικός της Τότεναμ, να ανοίξει λογαριασμό. Μαζί με τον Κέιν θα ποντάρω στην πρόκριση της Αγγλίας και να μπουν στο ματς, τουλάχιστον δύο γκολ.

Φυσικά το μενού θα έχει και πλάγια άουτ. Με την συνηθισμένη μου τακτική, θα ποντάρω στο αουτσάιντερ, τη Σενεγάλη. Θέλω οι Αφρικανοί να εκτελέσουν τουλάχιστον 18 πλάγια άουτ. Η συνολική απόδοση είναι 3,90.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ (Bet Builder)

Anytime scorer Επαμπέ1 & over 1,5

Πολωνία over 17,5 πλάγια άουτ

Συνολική απόδοση: 3,85

21:00 ΑΓΓΛΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Anytime scorer Κέιν1 & over 1,5

Σενεγάλη over 17,5 πλάγια άουτ

Συνολική απόδοση: 3,90

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ