Το καθήκον του ο Άρης

Το καθήκον του ο Άρης

Για σήμερα Δευτέρα (06/01), το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα έχει αρκετές αναμετρήσεις, πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, με την επιλογή μας να προέρχεται και πάλι από το πρωτάθλημα Κύπρου.

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Επιστροφή και πάλι για τη στήλη, μετά και την περασμένη Παρασκευή, όταν και πέρασε η πρόταση μας (Άσσος στο 1.81) στο παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλων Λεμεσού, με τους γηπεδούχους να επικρατούν εν τέλει με 3-1. Για σήμερα Δευτέρα (06/01), το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα έχει αρκετές αναμετρήσεις, πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, με την επιλογή μας να προέρχεται και πάλι από το πρωτάθλημα Κύπρου.

Άρης Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται ο Άρης Λεμεσού, κόντρα σε Απόλλων Λεμεσού (3-1 εντός) και Ένωση Παραλιμνίου (0-1 εκτός). Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, όμως του έλειπε το γκολ, παρά τις ευκαιρίες του, δέχθηκε περισσότερη πίεση στο δεύτερο μέρος, βρήκε όμως χώρους και σε μια γρήγορη επίθεση στις καθυστερήσεις, κέρδισε πέναλτι, από όπου προήλθε και το νικητήριο τέρμα του. Σταθερά εντός τετράδος, θέλει να εκμεταλλευτεί την απώλεια της Πάφου, για να μειώσει στους δυο τη διαφορά τους. Αήττητος στα έξι πιο πρόσφατα εντός του (2-4-0).

Εξακολουθεί να αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και οκτώ αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Δόξα Κατωκοπιάς (0-2-6), ερχόμενη από το εντός 0-0 με την Ανόρθωση. Σε ένα παιχνίδι που κατά διαστήματα είχε καλό ρυθμό, δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο τους έλειπε η ουσία, με την ίδια να έχει δοκάρι στις καθυστερήσεις. Παραμένει αρκετά χαμηλά, οπότε και θα δώσει μάχη για να αποφύγει τα χειρότερα στο φινάλε. Χωρίς διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-6).

Σαφώς ανώτερος ποιοτικά ο Άρης, βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Δόξα Κατωκοπιάς και από τη στιγμή που παίζει και στην έδρα του, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει ένα ακόμη τρίποντο. Επιλογή μας, ο Άσσος και Under 3.5 σε απόδοση 2.01 από τη bwin gr.

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ