Το ξέσπασμα της Φενέρ & η «φανέλα» της Σαμπντόρια

Το ξέσπασμα της Φενέρ & η «φανέλα» της Σαμπντόρια

Απόλυτο «Βατερλώ» η χθεσινή στήλη, μας στοίχειωσαν τα 0-0 σε Τούμπα & «Μπομπονέρα».

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Απόλυτο «Βατερλώ» η χθεσινή στήλη, μας στοίχειωσαν τα 0-0 σε Τούμπα & «Μπομπονέρα», γενικά η Κυριακή σημαδεύτηκε από τα πολλά χαμηλά σκορ και ότι είχαμε χτίσει από το ξεκίνημα του έτους το σκορπίσαμε μέσα σε μία ημέρα, αφού ο απολογισμός της βραδιάς έγραψε -190 μονάδες. Η χειρότερη στοιχηματική ημέρα από τότε που αναλάβαμε την στήλη στις 19 Σεπτεμβρίου του 2021!

Στην Τούμπα η ποδοσφαιρική μας προσέγγιση ήταν σωστή ποντάροντας στον άσο, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος και η μοναδική ομάδα στο χορτάρι που έπαιξε για τη νίκη. Γκολ όμως δεν βρήκε και λεφτά στην τσέπη μας δεν βάλαμε, τουναντίον. Γενικά μαζεύτηκαν πολλά στραβά κι ανάποδα στο χθεσινό κουπόνι και η λογική συνέχεια είναι η επιστροφή στις νίκες. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε τα δευτεριάτικα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Το δυνατό

Από την Πόλη έρχεται το βασικό σημερινό ποντάρισμα και τον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Κόνιασπορ, στην ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής. Η διαφορά από την κορυφή για τη Φενέρ πήγε ξανά στο -7 μετά και τη χθεσινή ανατροπή της Γαλατασαράι και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης σήμερα. Την Πέμπτη στα Άδανα έμεινε στο 1-1 με τη δυνατή Ντεμιρσπόρ σε ματς που θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερα γκολ εκατέρωθεν. Το παράδοξο ήταν ότι η Φενέρ είχε κόντρα διαιτησία κάτι που δεν πέρασε στο “ντούκου” από τον οργανισμό της. Η Κόνιασπορ είναι ο κατάλληλος αντίπαλος αυτή την στιγμή για να ξεσπάσει και να μείνει κοντά στο όνειρο του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε κάκιστο μομέντουμ, η αλλαγή προπονητή έχει αποδειχθεί καταστροφική, με τον Στανόγεβιτς στον πάγκο μετρούν 3/3 ήττες στο πρωτάθλημα κι έναν απόκλεισμό στο Κύπελλο, δίχως γκολ σε 90λεπτο! Επιπλέον έχασαν τους δύο από τους ποιοτικότερους παίκτες τους με τις πωλήσεις τον Μπουτίκι, Χατζιαχμέτοβιτς. Προβλέπουμε πεισμωμένη, κυριαρχική εμφάνιση από την ομάδα του Ζεσούς, με έξτρα κίνητρο την εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου στο Ικόνιο. Επιλογή ο άσος μαζί με Over 2.5, (στο 2.08) το οποίο είναι πιθανό να τη βγάλει μόνη της η Φενέρ.

το παρολί

Το σημερινό πρόγραμμα βγάζει επιλογές σε αποδόσεις που αξίζουν να γίνουν παρολί, θα συνθέσουμε μία τριάδα σε απόδοση 5.27 με επιλογές από Τουρκία, Πολωνία και Πορτογαλία.

Πρώτη επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 (1.75) στο Ουμρανιεσπόρ – Άδανα Ντεμιρσπόρ. Η ουραγός Ουμρανιεσπόρ τα παλεύει τα παιχνίδια της, αλλά προέρχεται από “τραυματικές” ήττες στα τελευταία λεπτά, με την άμυνά της να μην αντέχει, να κάνει εύκολα λάθη γενικά. Επιθετικά όμως βρίσκει λύσεις, σκοράρει απέναντι σε όλους, το έκανε απέναντι σε Γαλατά, Φενέρ και Τραμπζονσπόρ το τελεταίο 20ημερο! Συνολικά στο πρωτάθλημα προέρχεται από 11/13 G/G & Over 2.5 και η σημερινή συνθήκη προμηνύει ένα ακόμη πλούσιο παιχνίδι. Ούσα στο -8 από την παραμονή οφείλει να ρισκάρει για τη νίκη, η Ντεμιρσπόρ έχει καλή ψυχολογία και πολλή ποιότητα μεσοεπιθετικά για γίνει ματς-“ροντέο”.

Δεύτερη επιλογή το Χ2 & Under 3.5 (1.72) στο Κορόνα Κίελτσε – Κρακόβια. Ουραγός της λίγκας της και η Κορόνα, κολακευτικό για την ίδια το 3-2 στη Βαρσοβία από τη Λέγκια την περασμένη εβδομάδα. Πολύ δύσκολη στο γκολ γενικά όλη την σεζόν, με μόλις μία νίκη στο Κίελτσε, σήμερα υποδέχεται την καλύτερη άμυνα της λίγκας. Η Κρακόβια, στην επιστροφή από τη διακοπή, έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό τακτικά παιχνίδι στο 2-0 επί της Γκόρνικ Ζάμπρζε. Βολεύονται να δίνουν μέτρα και να ψάχνουν το transition οι φιλοξενούμενοι, ευνοϊκή η συνθήκη για να κάνουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σήμερα. Πιθανό το διπλό, παίρνουμε κάλυψη με το παραπάνω combo.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.75) στο Ρίο Άβε – Σπόρτινγκ. Σε πτωτική τροχιά η Ρίο Άβε, δίχως νίκη (0-3-2) στην πρωταθληματική επιστροφή από τη διακοπή, την προηγούμενη Κυριακή έχασε εύκολα στη Βιζέλα (3-1). Ελλιπής στη δημιουργία της ξανά, σκόραρε με πέναλτι μετά από τρία σερί “στείρα” παιχνίδια. Η Σπόρτινγκ ξέσπασε πάνω στην Μπράγκα (5-0) την Τετάρτη μετά τον άδικα χαμένο τελικό στο Λιγκ Καπ από την Πόρτο. Πλέον παίζει για να μπει στην τριάδα του επόμενου Champions League κι από χθες η διαφορά πήγε ξανά στο -8. Πηγαίνει με καλό αγωνιστικό ρυθμό στο “Ντος Άρκος” απέναντι σε μία ομάδα που την κέρδισε σχετικά εύκολα δύο φορές την τρέχουσα σεζόν για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.

και η “μπόμπα

Πάμε και στο ποντάρισμα ρίσκου από την Ιταλία. Μόντσα και Σαμπντόρια είναι σε αντίθετο μομέντουμ, οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι τρέχουν αήττητο ρεκόρ 3-3-0 στην Serie A και είναι ήδη στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη. Την προηγούμενη Κυριακή έβγαλαν ιστορικό διπλό στο Τορίνο, όπου εξέθεσαν την άμυνα της Γιουβέντους (0-2)! Πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρχει επανάπαυση – αποπροσανατολισμός μετά από ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα. Η Σαμπντόρια έχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα, δε “μάτωσε” τα αντίπαλα δίχτυα για πάνω από 500 λεπτά και χρειάζεται υπερβάσεις για να σώσει την κατηγορία. Έχει όμως πολύ “βαριά” φανέλα και πάθος στο παιχνιδι της, ενώ και τις δύο φετινές της νίκες τις έκανε μακριά από τη Γένοβα. Θα ρισκάρουμε κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική στο διπλό, σε απόδοση 5.00, όπως και πριν ένα μήνα στην έδρα της Σασουόλο, όπου μας δικαίωσε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Φενέρμπαχτσε – Κόνιασπορ  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.08)

Παρολί

16:00 | Ουμρανιεσπόρ – Άδανα Ντεμιρσπόρ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.75)

20:00 | Κορόνα Κίελτσε – Κρακόβια  ➡ Χ2 & Under 3.5 (απόδοση 1.72)

23:15 | Ρίο Άβε – Σπόρτινγκ  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.75)

“Μπόμπα”

21:45 | Μόντσα – Σαμπντόρια  ➡ 2 (απόδοση 5.00)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ